GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ν.Τραμπ: «Όσον αφορά εμένα, έχουμε ήδη κερδίσει»

Ο Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του, την ώρα που συνεχίζεται η καταμέτρηση των ψήφων, τόνισε πως «είμαστε έτοιμοι για έναν μ...




Ο Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του, την ώρα που συνεχίζεται η καταμέτρηση των ψήφων, τόνισε πως «είμαστε έτοιμοι για έναν μεγάλο εορτασμό, κερδίζουμε παντού».

Αφού ευχαρίστησε όλη την οικογένειά του και τον αντιπρόεδρο, Μάικ Πενς, ο Τραμπ αναφέρθηκε στις δημοσκοπήσεις που τον ήθελαν να χάνει την εκλογική αναμέτρηση.
Χαρακτήρισε τα αποτελέσματα «φανταστικά» και επανέλαβε πως το επιτελείο του είναι έτοιμο να γιορτάσει την επιτυχία.

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στις «μεγάλες νίκες» που πέτυχε, σε πολιτείες όπως η Φλόριντα, το Τέξας, το Οχάιο, ενώ υποστήριξε πως είναι μεγάλη η διαφορά που έχει από τον Μπάιντεν και στην Πενσιλβάνια. 

Ακόμη, επανέλαβε τα όσα ανέφερε και μέσω Twitter περί νοθείας - «δείχνοντας» τους Δημοκρατικούς – σημειώνοντας πως δεν θα τους επιτρέψει να «βρουν καμία ψήφο στις 04:00 και την προσθέσουν στην καταμέτρηση».

Προανήγγειλε, δε, πως είναι έτοιμος να προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ και σημείωσε – αναφερόμενος πάντα στα περί νοθείας – πως πρόκειται για «ντροπή για τη χώρα».

«Όσον αφορά εμένα, έχουμε ήδη κερδίσει», τόνισε, καταλήγοντας.

pronews.gr