GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ;;

Βγήκε χθες σε διάγγελμα ο κολλητός του Χριστοφοράκου, αυτός που καταδεχόταν να παίρνει δώρα.. αποχυμωτές και καφετιέρες και μίλησε στο “...




Βγήκε χθες σε διάγγελμα ο κολλητός του Χριστοφοράκου, αυτός που καταδεχόταν να παίρνει δώρα.. αποχυμωτές και καφετιέρες και μίλησε στο “διάγγελμα” (έχουν χάσει και το νόημά τους οι λέξεις) για “ψεκασμένους”.

Αποδεικνύεται ότι δεν γνωρίζει ούτε καν ποιους κάνει υπουργούς, γιατί αν γνώριζε, θα κράταγε κλειστό το στόμα του.

Ο άξιος υπουργός του λοιπόν, Μάκης Βορίδης, ήταν ο πρώτος από όλους που επίσημα μάλιστα , μίλησε για ψεκασμούς σε κοινοβουλευτική του ερώτηση, όπως βλέπετε στη φωτό.

Βέβαια θα μου πείτε, ΛΑΟΣ ήταν τότε, ΝΔ τώρα και ποιος ξέρει τι άλλο αύριο. Ας τον ρωτήσει λοιπόν, τώρα που έμαθε ποιος είναι ο “ψεκασμένος” αν , μαζί με τα υπόλοιπα, ο εκλεκτός του υπουργός έχει αναθεωρήσει και τις απόψεις του για τους ψεκασμούς.

Και με την ευκαιρία ας τον ρωτήσει αν ακόμα έχει ως σύνθημα το “Η Μακεδονία δεν θα γίνει Κόσοβο” (τώρα που συμμετέχει σε Κυβέρνηση που την αποκαλεί “Βόρεια”), ή το “κόκκινη κάρτα στους λαθρομετανάστες” (τώρα που η Κυβέρνησή του μετέτρεψε με τα χοτ σποτ ολόκληρη τη χώρα σε Ισλαμαμπάντ) κλπ. Α, πάλι ξέχασα!

Τότε ο υπουργός του ήταν “Ελληνικό Μέτωπο”, ενώ αύριο, μπορεί και ΚΚΕ, αρκεί να βγαίνει το μεροκάματο εις υγείαν των κορόιδων..
Θα έπρεπε λοιπόν ο “καταλληλότερος” (για τη διάλυση της ελληνικής οικονομίας που μπροστά του ο πλουμιστός Βαρουφάκης θα αποδειχθεί αρσακειάς) πριν διαβάσει στο μόνιτορ αυτά που του γράφουν οι πασοκογενείς συνεργάτες του, να τους στείλει φροντιστήριο.

Γιατί όταν φτιάχνεις Κυβέρνηση με σημιτικούς, αριστερά απομεινάρια και ολίγον από γιαλαντζί “ακροδεξιά” (έτσι για τη γεύση), τότε οι ψεκασμένοι σου προκύπτουν από κει που δεν το περιμένεις.

Και γίνεσαι περίγελως..