GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

«Μόνος εναντίον όλων» ο Ν.Τραμπ δεν πρόκειται να παραδώσει αμαχητί

Ο πρόεδρος Τραμπ φαίνεται να πηγαίνει σε έναν "πόλεμο εναντίον όλων" καθώς βάση αναφορών αμερικανικών ΜΜΕ έχει ξεκινήσει και α...




Ο πρόεδρος Τραμπ φαίνεται να πηγαίνει σε έναν "πόλεμο εναντίον όλων" καθώς βάση αναφορών αμερικανικών ΜΜΕ έχει ξεκινήσει και απομακρύνεται από συμβούλους που τον πιέζουν να καταθέσει τα "όπλα" και να παραδεχτεί την ήττα καθώς θα συνεχίσει (και ήδη τεράστια μερίδα στελεχών είναι μαζί του) τον αγώνα ακόμα και δικαστικά.

Από την άλλη το επιτελείο του Μπάιντεν προσπαθεί να προσεγγίσει πρώην συμμάχους του Τραμπ από το κογκρέσο, αλλά και από τη δημόσια σφαίρα γενικότερα, προτρέποντάς τους να μιλήσουν δημόσια για την εγκυρότητα της εκλογικής διαδικασίας!

Τα αμερικανικά Μέσα ενημερώνουν ότι ο Μπαιντεν δεν πρόκειται να κωλυσιεργήσει.

Όπως και αν σκοπεύει να κινηθεί ο πολιτικός του αντίπαλος, αυτός ήδη σχηματίζει την κυβέρνηση του, επιθυμώντας να επιστρέψει κάτι από το χαμένο αίσθημα ασφαλείας στην αμερικανική κοινωνία.

Ο Τραμπ δείχνει, αποφασισμένος να αμφισβητήσει το αποτέλεσμα ενώ έχει μιλήσει για νοθεία, ενώ ζήτησε παράλληλα να τερματιστεί η καταμέτρηση επιστολικών ψήφων, η οποία συνεχίζεται.

Σήμερα επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να παραδώσει αμαχητί την εξουσία, τονίζοντας σε μήνυμά του: «Από την αρχή είπαμε πως πρέπει όλες οι νόμιμες ψήφοι να καταμετρηθούν και όλες οι παράνομες ψήφοι να μην καταμετρηθούν.

Παρόλα αυτά συναντήσαμε αντίσταση από τους Δημοκρατικούς σε αυτή τη βασική αρχή, σε κάθε βήμα. 
Θα κυνηγήσουμε αυτή τη διαδικασία με κάθε νόμιμο τρόπο για να διασφαλίσουμε πως ο αμερικανικός λαός έχει εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση.

Δεν θα σταματήσω ποτέ να μάχομαι για εσάς και για το έθνος μας».