GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Προσαγωγές Ελληνοκυπρίων φοιτητών απο την κυβέρνηση Μητσοτάκη σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα – Ανάρτησαν πανό για την Αμμόχωστο

Ελληνοκύπριοι φοιτητές της Θεσσαλονίκης ανάρτησαν πανό για την Αμμόχωστο πάνω στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, εκφράζοντας έτσι την αν...




Ελληνοκύπριοι φοιτητές της Θεσσαλονίκης ανάρτησαν πανό για την Αμμόχωστο πάνω στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, εκφράζοντας έτσι την αντίθεση και αγανάκτηση τους για αυτά που διαδραματίζονται σήμερα στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου.

Από την πλευρά της η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε οκτώ προσαγωγές.

Οι φοιτητές ανήκουν στην Παγκύπρια Ενιαία Οργάνωση Φοιτητών (ΠΕΟΦ) και δεν ήταν αρκετοί για θεωρηθεί ότι απειλούν τη δημόσια υγεία.

Η Π.Ε.Ο.Φ Θεσσαλονίκης εξέδωσε σχετική ανακοίνωση

Σήμερα, υπό φυσιολογικές συνθήκες, η Π.Ε.Ο.Φ Θεσσαλονίκης θα βρισκόταν στον δρόμο για να διαμαρτυρηθεί για την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ανακήρυξη του ψευδοκράτους στα κατεχόμενα εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Παρόλα αυτά, λόγω των μέτρων και με αίσθημα ευθύνης, αποφασίσαμε να μην πραγματοποιήσουμε την πορεία και αντ' αυτού να αναρτήσουμε πανό στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, διαμαρτυρόμενοι για την παράνομη ανακήρυξη, την παράνομη διάνοιξη της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου και τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.

Αστυνομική δύναμη συνέλαβε 7 αυτόνομους αντιομοσπονδιακούς φοιτητές, οι οποίοι ήθελαν να περάσουν το ορθό αντικατοχικό μήνυμα.

Διατρανώνουμε προς πάσα κατεύθυνση, πως ενόσω ο νεοσουλτάνος Ερντογάν πραγματοποιεί μια εισβολή διαφορετικού τύπου στον Έβρο, ενόσω βεβηλώνει τα ιερά και τα όσια του Ελληνισμού, ενόσω συλεί ελληνικότατες πόλεις και ενόσω πραγματοποιεί εισβολές σε ξένες χώρες, οι αυτόνομοι αντιομοσπονδιακοί φοιτητές θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της αντίστασης.

Δεν μας πτοεί καμιά ενέργεια εναντίον μας.

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα δίκαια της Ρωμιοσύνης, υπερασπιζόμενοι πάντα το εθνικό καλό.




Τέσσερις προσαγωγές και στην Αθήνα

Σε τέσσερις προσαγωγές Ελληνοκύπριων φοιτητών της Αθήνας, προχώρησε η Ελληνική Ασυνομία. 

Συγκεκριμένα φοιτητές του αυτόνομου «Δράσις-ΚΕΣ» κρέμασαν πανό για την κάθοδο του Τούρκου Προέδρου στα κατεχόμενα που περιλάμβανε και το «πικνίκ» στην Αμμόχωστο, στη Λεωφόρο Κατεχάκη και στην Πλατεία Συντάγματος.


Το Δράσις- ΚΕΣ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση

Την ώρα που ο Τατάρ με τον Ερντογάν ετοιμάζονται για πικ-νικ στην Αμμόχωστο, δεν μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι, παρά τα μέτρα για τον "αόρατο εχθρό".

Μέλη του Κινήματός μας μετέβησαν σε Κατεχάκη και Πλατεία Συντάγματος, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, για να ενημερώσουμε τον κόσμο και να περάσουν τα μηνύματά μας ενόψει της σημερινής ημέρας.

Στην Πλατεία Συντάγματος, η κυβέρνηση Μητσοτάκη, συνεχίζοντας την παράδοση του "η Κύπρος κείται μακράν", προχώρησε στην προσαγωγή τεσσάρων Δρασιτών, τραβώντας τους στο τμήμα, απλά και μόνο επειδή ήθελαν να βροντοφωνάξουν ότι η πιο ατόφια Ρωμιοσύνη ακόμη ζει.

Ότι μια χούφτα μάγκες θα πάρουν τον Ελληνισμό στις πλάτες τους.

Το αστείο της όλης υπόθεσης ήταν η αδράνεια και το ξάφνιασμα των υπαλλήλων του φοβικού Κυριάκου, που σπατάλησαν ώρες να αποφασίσουν τι θα πράξουν όσον αφορά τους συναγωνιστές μας.

Να ξέρει ο κάθε Μητσοτάκης και ο κάθε Αναστασιάδης ότι ΑΙ ΙΔΕΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΥΝ.

Ο εχθρός είναι ένας και είναι ορατός.

Όταν σαν στρατιώτες μπροστά σας θα βρεθούμε..


sigma