GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Συνελήφθη ο Νότης Σφακιανάκης – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητό του

Στη σύλληψη του πασίγνωστου τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη προχώρησε η Αστυνομία το βράδυ της Κυριακής - Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη μ...



Στη σύλληψη του πασίγνωστου τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη προχώρησε η Αστυνομία το βράδυ της Κυριακής - Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη μετά από τυχαίο έλεγχο αστυνομικών - Ο γνωστός τραγουδιστής κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού.

Ο γνωστός ερμηνευτής συνελήφθη στις 20:00 το βράδυ της Κυριακής στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού, στη διασταύρωσή της με την Ιασωνίδου, κατά τη διάρκεια ελέγχου στο αυτοκίνητο που επέβαινε.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν για έλεγχο τον γνωστό τραγουδιστή στους καθιερωμένους ελέγχους που γίνονται στα μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ. για την τήρηση των μέτρων κορονοϊού.

Όταν όμως έκαναν έρευνα στο αυτοκίνητο, διαπίστωσαν ότι είχε παράνομα ένα όπλο εννέα χιλιοστών, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε ένα τέιζερ καθώς επίσης και μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας, που από την πρώτη εκτίμηση των αστυνομικών πρόκειται για κοκαΐνη.

«Τα έχω για την ασφάλεια μου» φέρεται να είπε ο Νότης Σφακιανάκης ο οποίος ήταν απόλυτα συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς.

Ο τραγουδιστής συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού-Αργυρούπολης, ενώ αύριο Δευτέρα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης φαινόταν νηφάλιος κατά τον έλεγχο, ενώ ήταν ήπιος και πολύ ευγενικός με τους αστυνομικούς.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το νόμο περί ναρκωτικών και όπλων.