GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Οι 50 αποχρώσεις του μπλε

Γραφει ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος Στις εκλογές του 2019 η ΝΔ εκλέχθηκε στην εξουσία κεφαλοποιώντας την αντίδραση των Ελλήνων έναντι των πο...




Γραφει ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος

Στις εκλογές του 2019 η ΝΔ εκλέχθηκε στην εξουσία κεφαλοποιώντας την αντίδραση των Ελλήνων έναντι των πολιτικών του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή η αντίδραση εκφραζόταν στην οικονομική πολιτική της αριστεράς (νέα μνημόνια, φορολογική λαίλαπα, χάιδεμα του δημοσίου τομέα, πολιτική επιδομάτων).

Αντέδρασε επίσης η πλειοψηφία των Ελλήνων στην κοινωνική πολιτική του Alexis (δικαιώματα στους μετανάστες, εισβολή "προσφύγων", θεσμοθέτηση δικαιωμάτων κάθε μειονότητας με προεξέχουσα αυτή των ομοφυλοφίλων.

Τέλος, αλλά και κυρίως ψηφίστηκε η ΝΔ για να ανατρέψει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών. 

Μετά από ένα και μισό χρόνο, η πολιτική αυτής της κυβέρνησης όχι μόνο δεν ανέτρεψε τίποτα από τα παραπάνω, αλλά δημιούργησε το πλαίσιο για την γιγάντωση των συνεπειών αυτών των πολιτικών.

Οι Πρέσπες ζουν και βασιλεύουν, ενώ παράλληλα η κυβέρνηση είναι έτοιμη να εισέλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Τουρκία.

Οι "πρόσφυγες" συνεχίζουν να έρχονται μάλιστα μεταφέρονται από τα νησιά στην ενδοχώρα και επιδοτούνται κανονικά για τον εποικισμό που μας κάνουν.

Κανένας δικαιωματικός νόμος δεν καταργήθηκε αντίθετα η ΝΔ πλειοδοτεί σε "αντιφασισμό" με την αριστερά που αφήνεται να παρελαύνει ελεύθερη την ώρα που αναιρούνται οι εθνικές επέτειοι και οι θρησκευτικές εορτές.

Όσο για την οικονομία, ε, εκεί οι φιλελεύθεροι κυβερνώντες υπερέχουν στα σημεία, έναντι των αριστερών, στην καταστροφή της μεσαίας τάξης, στην φτωχοποίηση, στο χάιδεμα του δημοσίου, στο ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας στο πολυεθνικό κεφάλαιο.

Και όλα αυτά φυσικά γίνονται για το "καλό" μας, με αφορμή την επιδημία του κορωνοϊού που χρησιμοποιείται άριστερα για την καταπάτηση στοιχειωδών ελευθεριών.

Μία πολιτική, σημειώστε, στην οποία η αριστερά δεν έχει κάτι για να διαφωνήσει παρά μόνο στις λεπτομέρειες.

Αυτά τα εφαρμόζει η φιλελεύθερη ΝΔ με την ανοχή της αριστεράς.

Επειδή όμως η οικονομική και κοινωνική καταστροφή πάντα ενέχει άρωμα εκλογών, ορισμένοι έχουν βρει την λύση.

Υπάρχουν αυτοί που προτείνουν πως για να αντιμετωπιστεί η φιλελεύθερη παγκοσμιοποιητική λαίλαπα, χρειάζεται ακόμη περισσότερη....τέτοια πολιτική, ακόμα περισσότερος φιλελευθερισμός. 

Φουντώνουν λοιπόν τα σενάρια για την δημιουργία πολιτικού σχήματος δεξιότερα της ΝΔ.

Αποτυχημένοι πολιτευτές της ΝΔ, στελέχη της που δεν χρησιμοποιήθηκαν ,παράγοντες που δεν εκμεταλλεύθηκε η κυβέρνηση την "ευφυία" τους.

Είναι πολλοί και ελπίζουν να εισπράξουν αφενός την δυσαρέσκεια του κυβερνώντος κόμματος, αφετέρου νομίζουν όπως και οι της ΝΔ, ότι τελείωσαν με τον Εθνικισμό και έχουν να λαμβάνουν ψηφαλάκια και από αυτόν τον χώρο.

Απατώνται οικτρώς αυτά τα νεαδεξιά και υπερφιλελεύθερα αποτυχημένα ταλέντα για το πως θα ανέλθουν στην επιφάνεια της πολιτικής.

Οι Έλληνες δοκίμασαν στο πετσί τους τις φιλελεύθερες τακτικές και δόγματα και τα βρήκαν όχι μόνο ελλειπή, αλλά και επικίνδυνα για την πατρίδα και την κοινωνία. 

Περισσότερο από ποτέ, οι Έλληνες που δεν θέλουν να ζουν ως φιλοξενούμενοι στον τόπο τους και να είναι σκλάβοι της παγκοσμιοποίησης, αφουγκράζονται την πραγματική εθνική αντιπολίτευση.

Αυτή που δεν ενέχει καμία σχέση με το κόμμα της υποταγής και της φιλελεύθερης καταστροφής.

Η αριστερά, επειδή έχει το "προνόμιο" της μαρξιστικής παιδείας, έχει καταλάβει ότι δεν τελείωσαν με τον εθνικισμό και τον πατριωτισμό των Ελλήνων.

Η ΝΔ και οι δυσαρεστημένες συνιστώσες της ας ευελπιστούν ότι θα εκμεταλλευτούν για μία ακόμη φορά τις εθνικές αγωνίες των Ελλήνων.

Απέναντι στην φιλελεύθερη ΝΔ και τα αποκόμματα της, υπάρχουν οι εθνικές δυνάμεις για να διεκδικήσουν την θέλησή του λαού μας για μια εθνικής αξιοπρέπεια και κοινωνική δικαιοσύνη.

Το Εθνικό Μέτωπο με την ιδεολογική συνέπεια του, τις πολιτικής του προτάσεις, την θέλησή του για αγώνα, χωρίς αυτοεγκλωβισμούς και αγκυλώσεις, είναι η δύναμη που θα ενώσει τις πατριωτικές και εθνικιστικές δυνάμεις.

Είναι το όχημα μιας πραγματικής εθνικής αντίστασης απέναντι στην διεθνιστική επέλαση των δεξιών και αριστερών επιλογών της παγκοσμιοποίησης και των.... συνιστωσών τους.