GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ντ.Τραμπ: «Μου έκλεψαν 3 εκατ. ψήφους και τις έβαλαν στον Μπάιντεν» - Σοκάρει το μέγεθος της νοθείας

Σοκάρει το μέγεθος της νοθείας κατά του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές των ΗΠΑ, καθώς αυτή δεν συνέβη μόνο μέσω της της επιστολικής ψήφου α...




Σοκάρει το μέγεθος της νοθείας κατά του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές των ΗΠΑ, καθώς αυτή δεν συνέβη μόνο μέσω της της επιστολικής ψήφου αλλά και ηλεκρονικά(!), καθώς όπως επεσήμανε ο Ντόναλντ Τραμπ σε ανάρτηση στο Twitter η καναδική εταιρεία επεξεργασίας της ψηφοφορίας των εκλογών διέγραψε 2,7 εκατομμύρια ψήφους υπέρ του σε εθνικό επίπεδο, με κάποιες από αυτές μάλιστα να περνούν στον Τζο Μπάιντεν!

Σύμφωνα με τον Αμερικανό Πρόεδρο, «η ανάλυση των δεδομένων έδειξε ότι 221.000 ψήφοι στην Πενσυλβάνια άλλαξαν από υπέρ μου, υπέρ του Μπάιντεν, ενώ 941.000 ψήφοι διαγράφηκαν.

Οι Πολιτείες που χρησιμοποιούν το σύστημα Dominion άλλαξαν 435.000 ψήφους από τον Τραμπ στον Μπάιντεν».

Την ίδια στιγμή ο γιος του προέδρου των ΗΠΑ, Έρικ Τραμπ κάλεσε το FBI να παρέμβει.

Συνολικά ακόμα και με τη νοθεία, ο Ντόναλντ Τραμπ έχει πάρει περίπου 73 εκατομμύρια ψήφους, τους περισσότερους από κάθε άλλο πρόεδρο των ΗΠΑ στην ιστορία.

Χαρακτηριστικό είναι ότι έχει ξεπεράσει την επίδοση του Ομπάμα το 2012, σχεδόν κατά 10 εκατομμύρια ψήφους!


Ταυτόχρονα συνεχίζουν να έρχονται από διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ βίντεο, εικόνες και μαρτυρίες που αποδεικνύουν εκτεταμένη νοθεία κατά του Ντόναλντ Τραμπ, με ψήφους να πετάγονται στα σκουπίδια, υπαλλήλους να αλλάζουν ημερομηνίες  στα ψηφοδέλτια κλπ.


pronews.gr