GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η Πολεμική κατά του Ελληνικού Έθνους εν έτει 2020

Δρ. Πατρίσια Κυριακίδου Κοινωνική Ανθρωπολόγος Καθηγήτρια Πανεπιστημίου ΗΠΑ Ως Ελληνίδα και ως κοινωνική ανθρωπολόγος που έχει περάσει τα τε...Δρ. Πατρίσια Κυριακίδου

Κοινωνική Ανθρωπολόγος

Καθηγήτρια Πανεπιστημίου ΗΠΑ

Ως Ελληνίδα και ως κοινωνική ανθρωπολόγος που έχει περάσει τα τελευταία 15 χρόνια της ζωής της μελετώντας τον ελληνικό πολιτισμό, δεν είναι δυνατό να μην παρατηρήσω τις αλλαγές που έχουν επέλθει στην ελληνική κοινωνία κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους.Εν έτει 2020, οι Έλληνες βιώνουν μία πολιτική πολεμική κατά της Ελλάδος.Από τη μια πλευρά υπάρχει η Νέα Δημοκρατία, ένα κόμμα που βρίσκεται στο πολιτικό προσκήνιο επί δεκαετίες και υποκύπτει σε αριστερίστικες πιέσεις.
Απ’ την άλλη, υπάρχει ένα πρωτοεμφανιζόμενο κόμμα που μεγαλώνει ραγδαία, οι Έλληνες για την Πατρίδα, που δεν ευθυγραμμίζεται ούτε με αριστερές ούτε με δεξιές πολιτικές, αλλά υιοθετεί μία εθνοκεντρική προσέγγιση για τον ελληνικό λαό - ως πολιτισμικά αναδυόμενη ομάδα - που σημαίνει ότι οι Έλληνες ως εθνοτική ομάδα έχουν κοινή καταγωγή, γλώσσα , θρησκεία, ιστορία και μοιράζονται πολιτιστικές πεποιθήσεις και πρακτικές.


Η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο αυτών κομμάτων ανέπτυξε τέτοια δυναμική, σε σημείο που ο επικεφαλής των Ελλήνων για την Πατρίδα, κος Ηλίας Κασιδιάρης, φυλακίστηκε άδικα και κρατείται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Δομοκού.
Η κατάλληλη φράση για να περιγράψει την κατάσταση αυτή είναι ο όρος «πολιτικός κρατούμενος».Δεν διέπραξε κάποιο αδίκημα, αλλά τον φυλάκισαν επειδή δημιούργησε ένα κόμμα που αντιλαμβάνεται τους Έλληνες ως εθνικά ανεξάρτητη οντότητα.


Επί σειρά ετών έχω βιώσει τις πολιτισμικές αξίες και πρακτικές των συμπατριωτών μου, με την οικογένειά μου, τους φίλους μου και την ευρύτερη ελληνική κοινωνία.
Το κοινό στοιχείο που συναντώ στις έρευνές μου, είναι το πόσο υπερήφανοι αισθανόμαστε οι Έλληνες για τα ήθη και τα έθιμά μας που έχουν αντέξει επί χιλιετίες.
Ο προπάππους μου, ήταν ένας υπερήφανος Καλύμνιος, που λάτρευε την σημαία της πατρίδος του επειδή είχε πολεμήσει σε 3 πολέμους για την Ελλάδα και, χωρίς υπερβολή, κοιμόταν με την ελληνική σημαία κάτω από το μαξιλάρι του.
Δίπλωνε την σημαία με σεβασμό και την τοποθετούσε κάτω από το μαξιλάρι του και μόνο τότε πήγαινε για ύπνο.
Αρνείτο να κοιμηθεί χωρίς την ελληνική σημαία κάτω από το μαξιλάρι του.Υπάρχουν κι άλλοι Έλληνες σαν κι αυτόν-έχουν πολεμήσει για την πατρίδα τους στον πόλεμο και τιμούν το εθνικό σύμβολο με πολλούς τρόπους.
Αυτός, ήταν απλά ένας τρόπος τον οποίο ο προπάππους μου είχε επιλέξει για να εκφράσει την φιλοπατρία του ως Έλληνας και ως στρατιώτης.
Και άλλοι όμως που δεν έχουν συμμετάσχει σε πολέμους, τιμούν εκείνους που πολέμησαν.Αυτός, είναι ο ελληνικός τρόπος ζωής για πολλούς εξ ημών που είμαστε αναγκασμένοι να παλέψουμε για την εθνική και πολιτισμική μας ταυτότητα.


Οι Έλληνες για την Πατρίδα μάχονται πολιτικά ενάντια στην Νέα Δημοκρατία, η οποία έχει συμπεριφερθεί ρατσιστικά ενάντια στον ελληνικό λαό.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει αφιερώσει τη ζωή του για την ανάδειξη του Ελληνισμού.Αφιερώθηκε σε αυτόν τον σκοπό τόσο ως Βουλευτής, όσο και ως καταδρομέας των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων.
Μίλησε με στεντόρεια φωνή ενάντια στις επιθέσεις κατά της εθνικής μας ταυτότητας και αυτό προφανώς θεωρήθηκε έγκλημα.Γιατί αυτό να είναι έγκλημα;
Γιατί το να είσαι Έλληνας και ταυτόχρονα να το υπερασπίζεσαι δημόσια έχοντας την πολιτική στήριξη χιλιάδων συμπατριωτών σου, να θεωρείται έγκλημα;
Δεν είναι δυνατόν να διώκεσαι για την εθνική σου ταυτότητα είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα.
Δεν είμαι εγκληματίας επειδή ως Ελληνίδα και ανθρωπολόγος προσπαθώ να καταγράψω επιστημονικά την πολιτιστική κληρονομιά του λαού μου.
Κανένας Έλληνας δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως εγκληματίας λόγω της καταγωγής του.
Το 2020, σηματοδοτεί πραγματικά μία πολύ έντονη πολεμική ενάντια στον ελληνικό λαό και το νέο κόμμα «Έλληνες για την Πατρίδα».

Η καταδίκη του Ηλία Κασιδιάρη συνέβη λίγες εβδομάδες πριν την 80η επέτειο του ΟΧΙ του Πρωθυπουργού Ιωάννη Μεταξά ενάντια στις στρατιωτικές δυνάμεις που θέλησαν να εισβάλλουν στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.


Η ΝΔ και η πολιτική της εθνοκτονίας


Το 2020 αυξάνεται ο αριθμός των πολιτών που δεν υποστηρίζουν τις ανθελληνικές πολιτικές του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
H ψευδώνυμη δημοκρατία την οποία διακηρύσσει, αντιπροσωπεύει 5 δεκαετίες πολιτικής κυριαρχίας της αριστεράς με στόχο να επιτύχει τον θάνατο του ελληνικού έθνους χρησιμοποιώντας αντιδημοκρατικούς τρόπους, μέσω μίας αργής και συστηματικής καταστροφής των εθνικών αξιών: Προδοσία της Κύπρου, διόγκωση του δημόσιου χρέους, υποχωρήσεις στο Σκοπιανό, Ίμια, αναγνώριση ζωτικών συμφερόντων της Τουρκίας στο Αιγαίο, γκριζάρισμα νησίδων και βραχονησίδων, ένταξη στο Ευρώ, επιβολή ακόμα περισσότερης λιτότητας, Μνημόνια, βρώμικα κόλπα Σαμαρά με πολιτικές διώξεις, Συμφωνία των Πρεσπών ενάντια στην ελληνικότητα της Μακεδονίας και, τέλος, το διαρκές έγκλημα της παράνομης μετανάστευσης που δεν σταμάτησε με τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά συνεχίζεται και επί Κυρικάκου Μητσοτάκη.
Από το 2019 που ήρθε στην εξουσία ο Μητσοτάκης, εφαρμόστηκε μία βάρβαρη πολιτική ατζέντα κατά όσων διαφυλάσσουν με γνήσιο τρόπο την ελληνικότητά τους.


Υπήρξαν πολιτικές προσπάθειες του Μητσοτάκη που αποκάλυψαν την «επιλεκτική δημοκρατική εξόντωση» ή την «πολιτιστική εξόντωση» του ελληνικού εθνικού πολιτισμού, που είναι εθνογενής.Είναι ασυγχώρητα ρατσιστής κατά του ελληνικού λαού.
Ο Μητσοτάκης υπήρξε ο πιο βάναυσος πρωθυπουργός στην ιστορία του ελληνικού έθνους και η πολιτική του οδηγεί στην εθνοκτονία με τη χρήση-εκτός των άλλων-της παράνομης μετανάστευσης.
Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι υποστηρικτής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και όχι της Ελλάδας, και υπάρχει ένα μεγάλο χάσμα μεταξύ των δύο.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι παρά ένας νεοϊμπεριαλιστικός θεσμός στην Ευρώπη, όπου από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, η Γερμανία έχει νεοαποικιακό έλεγχο και εκμετάλλευση άλλων κρατών μελών εντός της ΕΕ.
Αποκομίζει κέρδη από τις αποικίες της στην ΕΕ (δηλαδή τον Νότο) και έτσι ενισχύει την προσπάθειά της για επέκταση σε νέες αγορές, για απόκτηση νέων πόρων και πλεονασμάτων.


Η ακραία οικονομική εκμετάλλευση δεν είναι παρά η προσπάθεια να μετατραπεί η Ελλάδα σε φτωχοποιημένο έθνος μέσω της εξάρτησης από την καπιταλιστική κυριαρχία της Γερμανίας και της ΕΕ, έτσι ώστε η εγχώρια οικονομική ανάπτυξη να παρεμποδίζεται και να προωθείται η καπιταλιστική κυριαρχία της Γερμανίας και της ΕΕ.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ένας θεσμός που αντιπροσωπεύει νέες στρατηγικές των ευρωπαϊκών βιομηχανικών χωρών που επιδιώκουν να διατηρήσουν τον πολιτικοοικονομικό τους έλεγχο σε έθνη όπως η Ελλάδα.
Η ακραία οικονομική εκμετάλλευση, όπως η λιτότητα που επιβλήθηκε στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια, υποστηρίζεται από μία σαφώς από εγκληματική ατζέντα.
Ο Μητσοτάκης έχει έμπρακτα αποδείξει την προκατάληψή του κατά των Ελλήνων και εφαρμόζει μία πολιτική διακρίσεων σε βάρος τους. Έλληνες για την Πατρίδα και αναγέννηση του Έθνους Η παράταξή μας αντιπροτείνει το όραμα της αναγέννησης του Έθνους μας.Πιστεύει στην αδιάσπαστη βιολογική και πολιτιστική συνέχεια του Ελληνισμού.
Σε πολιτικό επίπεδο, οι Έλληνες για την Πατρίδα πιστεύουν ότι η προσήλωση στις πολιτιστικές μας αξίες και η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής μπορούν να φέρουν την εθνική αναγέννηση.
Ο ελληνικός λαός έχει διαμορφώσει την ταυτότητά του μέσα στο χρόνο και αισθάνεται ότι ο πολιτισμός του διαφοροποιείται από τον πολιτισμό άλλων εθνοτικών ομάδων.
Στις μέρες μας, η παράνομη μετανάστευση απειλεί να επιφέρει μεταβολές στη δημογραφική σύνθεση του πληθυσμού και να προκαλέσει μια εθνοκτονία μέσω της δημιουργίας ενός μεγάλου και παράνομου πληθυσμού ο οποίος αλλάζει την μέχρι πρότινος συμπαγή κοινωνική και πολιτισμική δομή.
Η Νέα Δημοκρατία χορηγεί αθρόα πολιτικό άσυλο, υπηκοότητα, ακόμα και ιθαγένεια σε παράνομους μετανάστες, πράγμα που συνιστά κυριολεκτικά μία εισβολή.
Πώς είναι δυνατόν ένας παράνομος αλλοδαπός να έρχεται στην Ελλάδα και να του χορηγείται «ιθαγένεια», όταν η «ιθαγένεια» προϋποθέτει την ελληνική καταγωγή.
Αυτό συνιστά την επιτομή της εθνοκτονίας και συντελέστηκε τόσο επί Τσίπρα όσο και με την τρέχουσα διακυβέρνηση Μητσοτάκη, ο οποίος δημόσια δήλωσε ότι είναι υπερήφανος που η ελληνική κοινωνία μετατρέπεται σε «πολυπολιτισμική».
Αυτό είναι ένα εξαναγκαστικό και παράνομο φαινόμενο που περιγράφεται ως «εισβολή».
Ως κοινωνική ανθρωπολόγος, δεν θα ορίσω αυτό ως "πολυπολιτισμική", επειδή "πολυπολιτισμικότητα" σημαίνει πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς που ζουν μαζί και δημιουργούν μια πολυπολιτισμική κοινωνία.
Στην περίπτωση της Ελλάδας, αυτό που συμβαίνει είναι ότι παράνομοι (κατά κύριο λόγο άνδρες) μουσουλμανικοί πληθυσμοί εισέρχονται στη χώρα.
Τόσο η προηγούμενη όσο και η σημερινή κυβέρνηση είναι υπεύθυνες για το ότι επέτρεψαν σε αυτούς τους παράνομους μετανάστες να έρθουν στις ακτές των νησιών του Αιγαίου, στεγάζοντάς τους σε hotspots στα νησιά, και βοηθώντας τους να μπουν στην ηπειρωτική χώρα, καθώς και την ελληνική κοινωνία μεταφέροντας τους από τα νησιά.
Μόλις φτάσουν στην ηπειρωτική χώρα, σε αυτούς τους παράνομους μετανάστες παρέχονται όλα όσα χρειάζονται δωρεάν, για να εγκατασταθούν ως ενδεχόμενοι Έλληνες πολίτες και ιθαγενείς: δωρεάν στέγαση, μηνιαία επιδόματα, δωρεάν πρόσβαση στο Διαδίκτυο, και δωρεάν υγειονομική περίθαλψη.
Ενώ οι Έλληνες χάνουν τα σπίτια τους λόγω της λιτότητας της ΕΕ, οι παράνομοι μετανάστες λαμβάνουν δωρεάν στέγαση.
Ενώ οι Έλληνες πολίτες πρέπει να πληρώσουν για την υγειονομική περίθαλψη και τα φάρμακά τους υπό λιτότητα, οι παράνομοι μετανάστες τα παίρνουν δωρεάν.
Στο ελληνικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, για το οποίο πληρώνει ο Έλληνας πολίτης μέσω των φόρων του, έχει διαπιστωθεί προτίμηση για τους μετανάστες γενικά έναντι του ελληνικού πληθυσμού.
Ενώ πολλοί Έλληνες πολίτες έχουν πέσει θύματα έλλειψης στέγης λόγω της λιτότητας, δεν έχει κατασκευαστεί ούτε ένα καταφύγιο αστέγων και δεν τους έχει παρασχεθεί.
Αυτά είναι παραδείγματα στην ελληνική κοινωνία που δείχνουν ρατσισμό προς τον ελληνικό λαό από τις κυβερνήσεις, ειδικά τόσο κατά τη διάρκεια της προηγούμενης κυβέρνησης Τσίπρα όσο και τώρα κατά τη διάρκεια της σημερινής κυβέρνησης Μητσοτάκη.
Αυτό συνιστά σαφώς μια "εθνοκτονια."
Και πρέπει επίσης να επισημανθεί ότι αυτό που κάνουν είναι να προσπαθούν να εξασφαλίσουν κομματικές ψήφους από αυτούς τους παράνομους μετανάστες.
Οι Έλληνες για την Πατρίδα αντιμετωπίζουν αυτά τα θέματα, ως εθνοκτονία.
Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο επικεφαλής του κόμματος κ. Κασιδιάρης φυλακίστηκε άδικα επειδή η φωνή του χρησιμοποιήθηκε για την αντιμετώπιση αυτού του εσωτερικού ρατσισμού ως εθνοκτονία.
Το κόμμα ασχολείται περισσότερο με τη διατήρηση της εθνικής κυριαρχίας και της ευημερίας του ελληνικού λαού, και όχι προς όφελος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Κανένα έθνος στην Ευρώπη δεν έχει τόσους πολλούς παράνομους μετανάστες σε σύγκριση με τον συνολικό πληθυσμό του.Πρόκειται για ένα εθνικό έγκλημα που αυξήθηκε από τις δυο τελευταίες κυβερνήσεις, από το 2016 μεχρι σήμερα. Η πόλη της Αθήνας: η μετατροπή μιας πρωτεύουσας σε «εθνόπολη». Η Αθήνα δεν είναι απλώς μια «πόλη» αλλά από τότε που η Ελλάδα κέρδισε την Ανεξαρτησία της από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, έχει παραμείνει η «πρωτεύουσα» του σύγχρονου ελληνικού έθνους.
Αλλά, η Αθήνα έχει επίσης ένα αρχαίο ελληνικό παρελθόν, και ως κλασικό παράδειγμα μιας αρχαίας ελληνικής πόλης, η Ακρόπολη συνδυάζει παλάτι-φρούριο με ένα συγκρότημα ναών όπου ζούσαν οι αρχαίοι Αθηναίοι.
Σήμερα, έχει επεκταθεί από την Ακρόπολη για να γίνει μια σύγχρονη πόλη που αντιπροσωπεύει το σύγχρονο ελληνικό εθνικό πολιτισμό που έχει αναπτυχθεί από την αρχαία ελληνική πολιτισμική ρίζα.Το όνομα της πόλης «Αθήνα» προέρχεται από την ελληνική θρησκεία και τη Θεά Αθηνά.
Η αρχαία πόλη ήταν αφιερωμένη στη Θεά Αθηνά.Για τον Έλληνα πολίτη του σήμερα, η Αθήνα διατηρεί το εθνικό της νόημα ως αρχαία όσο και ως σύγχρονη ελληνική πόλη.
Και για το λόγο αυτό, ένας μεγάλος αριθμός του συνολικού πληθυσμού της Ελλάδας κατοικεί σήμερα στην Αθήνα. Υπήρξε μια μεγάλη εσωτερική μετανάστευση στην πρωτεύουσα της Αθήνας, καθώς σχεδόν ο μισός ελληνικός πληθυσμός ζει εκεί.
Αυτό λέει κάτι πολύ σημαντικό για την πολιτιστική συνέχεια που συνδέεται με την πρωτεύουσα, καθώς ο ελληνικός λαός ζει εκεί για χιλιάδες χρόνια.
Ως η πόλη με τον πυκνότερο ελληνικό πληθυσμό, αντιπροσωπεύει την εθνική ταυτότητα μέσω της πολιτιστικής επιβίωσης από την ελληνική κληρονομιά της αρχαιότητας, την ελληνική γλώσσα και την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία.
Μέχρι το 2015, όταν οι κυβερνήσεις Τσίπρα και Μητσοτάκη ήρθαν στην εξουσία, υπήρχε πάντα μια ισχυρή σχέση μεταξύ του κράτους και της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, και αυτό γιατί η ελληνική εθνότητα και η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία συσχετίστηκαν έντονα κατά τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας.
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία ήταν πνευματικός και θεσμικός ηγέτης του ελληνορθόδοξου πληθυσμού.
Οι θρησκευτικές διαφορές μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων οδήγησαν τους Έλληνες να ενισχύσουν τους συναισθηματικούς δεσμούς τους με τη θρησκεία τους προκειμένου να διατηρήσουν την εθνική τους ταυτότητα.
Ακόμη και σήμερα, η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία απευθύνει έκκληση στο 97% του εθνικού πληθυσμού και γι' αυτό έχουμε το σταυρό στην εθνική μας σημαία και τις 453 πτυχώσεις που βρέθηκαν στις φουστάνελες της Ελληνικής Προεδρικής Φρουράς, των ευζώνων, να εκπροσωπήσουν τα χρόνια της Οθωμανικής κατοχής.
Το πολιτικό κόμμα της Νεας Δημοκρατίας, έχει επίσης επιφέρει η πόλη της Αθήνας να γίνει αυτό που οι κοινωνικοί επιστήμονες αποκαλούν «εθνο-πόλη».
Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, έχει ως Δήμαρχο Αθηναίων τον Κωνσταντίνο Μπακογιάννη και ακολουθεί μια παγκόσμια ατζέντα.Αυτό που είναι σημαντικό για εκείνους είναι να μετατραπεί η Αθήνα σε μια νέα «παγκόσμια πόλη» και η εθνοκεντρική εστίασή της ως «πρωτεύουσας» πρέπει να μείνει αδρανής.
Η παγκοσμιοποίηση είναι η προϋπόθεση του αστικισμού και όχι του εθνικισμού, έτσι ώστε οι παγκόσμιες πόλεις είναι αυτό που τονίζεται.
Η άλλη προϋπόθεση της παγκοσμιοποίησης είναι ότι η πόλη της Αθήνας δεν χρειάζεται να εκπροσωπεί τους Έλληνες πολίτες, καθόλου, παρόλο που ο μισός ελληνικός πληθυσμός ζει στην Αθήνα.
Η εθνο-πόλη εξ ορισμού, αντιπροσωπεύει αυτό το παγκόσμιο φαινόμενο των εθνοτικών διαιρέσεων και των συγκρούσεων που προκύπτουν από τη μετανάστευση, αλλά στην περίπτωση της Ελλάδας επιδεινώνεται περαιτέρω, διότι η μετανάστευση είναι «παράνομη».
Ο δήμαρχος Μπακογιάννης είναι ανιψιός του σημερινού πρωθυπουργού και οι δύο εξελέγησαν το 2019.
Από την ανάληψη της έδρας του Δημάρχου Αθηναίων, Μπακογιάννη η «εθνο-πόλη της Νέας Δημοκρατίας» μπορεί να διακριθεί με διάφορους χαρακτηριστικούς τρόπους για να δείξει έντονους εθνικούς διχασμούς μεταξύ ενός παράνομου πληθυσμού και του γηγενούς ελληνικού πληθυσμού:
Λαθρομετανάστες: -Διαμαρτυρίες για το άσυλο και την κοινωνική πρόνοια επετράπησαν, και παρά τους περιορισμούς COVID -Δωρεάν μηνιαία επιδόματα -Δωρεάν στέγαση -Δωρεάν Internet υψηλής ταχύτητας -Επίδομα για κάθε παιδί Έλληνες πολίτες: -Απαγόρευση θρησκευτικών και εθνικών εορτασμών με ποινές φυλάκισης και πρόστιμα -Δεν υπάρχει δωρεάν ασφάλιση υγείας -Δεν υπάρχει επίδομα για φάρμακα -Δεν υπάρχει στήριξη της μητρότητας -Κλείσιμο μικρών επιχειρήσεων λόγω COVID Οι κοινωνικές προϋποθέσεις που επιβάλλονται στους Έλληνες Στατιστικά στοιχεία 2019 - υψηλό ποσοστό εθνικής ανεργίας σε περίπου 17 τοις εκατό (817.000), το οποίο είναι 3 φορές υψηλότερο από τον μέσο όρο της ΕΕ και περισσότερο από 2 φορές υψηλότερο από πριν τη λιτότητα -ο φόρος κατανάλωσης αυξήθηκε σε 24 τοις εκατό -ο φόρος εισοδήματος αυξήθηκε σε 55 τοις εκατό -τα νοικοκυριά που δεν είναι σε θέση να καλύψουν τις οικονομικές δαπάνες ανέρχεται σε 47,8 τοις εκατό, με αποτέλεσμα την αύξηση όσων στο όριο της φτώχειας -όσοι βρίσκονται σε κατάσταση ακραίας φτώχειας παίρνουν μεταξύ 200-350 ευρώ μηνιαίως οικογενειακώς, - οι ιατρικές δαπάνες από την κυβέρνηση μειώθηκαν κατά 50 τοις εκατό, γεγονός που οδήγησε επίσης στη μετανάστευση Ελλήνων γιατρών στο εξωτερικό -αύξηση του ποσοστού αυτοκτονιών κατά σχεδόν 8 τοις εκατό κάθε χρόνο *Τα στατιστικά στοιχεία του 2019 αφορούσαν τις κυβερνήσεις Τσίπρα και Μητσοτάκη. Πηγή: Διεθνής Αμνηστία, 2020, Ελλάδα: Ανάκτηση. Αριθμός ευρετηρίου EUR/25/2176/2020 Τα στατιστικά στοιχεία του 2019 που έδωσε η Διεθνής Αμνηστία δείχνουν ότι η ελληνική οικογένεια δυσκολεύεται πολύ να επιβιώσει επειδή κερδίζει λιγότερα και ξοδεύει περισσότερα.
Ένα άλλο χαρακτηριστικό της «εθνο-πόλης» είναι ότι αντιπροσωπεύει επίσης την εξουσία που κατέχει μια κληρονομική ελίτ που ελέγχει την κοινωνική οργάνωση.
Αυτό μπορεί να εφαρμοστεί σε αυτή την οικογένεια όπου ο θείος του του Δημάρχου Αθηναίων Μπακογιαννη είναι ο σημερινός πρωθυπουργός.
Επιπλέον, ο παππούς του ήταν πρωθυπουργός της Ελλάδας και η μητέρα του ήταν πρώην Δήμαρχος Αθηναίων και πρώην υπουργός Εξωτερικών. Η εθνο-πόλη συνδέεται με τη δύναμη μιας ελίτ ομάδας, στην προκειμένη περίπτωση, μιας οικογένειας που εκπροσωπεί τη διεφθαρμένη ελίτ στην ελληνική πολιτική.
Σύμφωνα με τους ορισμούς της «εθνο-πόλης» αυτή η οικογένεια είναι το τέλειο παράδειγμα οικογενειοκρατίας, δεδομένου ότι έχουν κάνει την πολιτική μια οικογενειακή επιχείρηση και το έθνος πίσω αυλή τους.
Μια ακραία περίπτωση πολιτικού νεποτισμού που παρατηρείται στην ελληνική πολιτική από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Στην περίπτωση αυτή, η «εθνοπόλη» είναι ένα παράνομο σχέδιο που βασίζεται στη διαμόρφωση της πολιτικής δύναμης μιας οικογένειας στην ελληνική πολιτική για να επιδεινώσει μια εθνοκτονια μέσω της παράνομης μετανάστευσης.
Ο ελληνικός πληθυσμός πνίγεται κυριολεκτικά μέσα στο τσουνάμι των παράνομων μεταναστών που προέρχονται κυρίως από μουσουλμανικά έθνη.
Το γεγονός ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους παράνομους μετανάστες είναι μουσουλμάνοι λέει κάτι για ένα συντονισμένο σχέδιο που θυμίζει το παρελθόν:
Τον Ξέρξη Α' που έκαψε την Αθήνα και την εποχή της Τουρκοκρατίας.
Το 2020, η πόλη της Αθήνας φαίνεται να ζει το παρελθόν, δηλαδή μία τρίτη προσπάθεια να τεθεί υπό τον έλεγχο ενός ξένου πληθυσμού που έρχεται από τα ανατολικά της με ροές κατευθυνόμενες από τον Ερντογάν, και με τη βοήθεια μιας εγχώριας εχθρικής κυβέρνησης που αγκαλιάζει αυτή την εθνοκτονία ενάντια στους ανθρώπους που κυβερνά.
Ένας άλλος λόγος για τον οποίο ο κ. Κασιδιάρης φυλακίστηκε παράνομα ήταν επειδή είχε καταθέσει μήνυση κατά του Δημάρχου Μπακογιάννη για απάτη 2 εκατομμυρίων ευρώ (χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων) που χρησιμοποίησε ο δήμαρχος για να διακοσμήσει την πόλη της Αθήνας με παγκάκια, γλάστρες και βαμμένα πεζοδρόμια που δεν άντεξαν ούτε μια εβδομάδα από την κατασκευή.
Ένα μήνα μετά την ολοκλήρωση του έργου, ο Μπακογιάννης παραδέχθηκε ότι ήταν αποτυχημένο και ζήτησε να «ξηλωθεί».Σε συνέντευξη που έδωσε αυτό το μήνα, υπερασπίστηκε το έργο ως «δοκιμή», κάτι ανάλογο με τον τρόπο που δοκιμάζονται τα εμβόλια και τα αυτοκίνητα.
Αυτός «Ο Μεγάλος Περίγελος» κόστισε 2 εκατομμύρια ευρώ στους φορολογούμενους και, όταν ο κ. Κασιδιάρης κατέθεσε μήνυση κατά του Μπακογιάννη, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα επισπεύσθηκε η δίκη της «Χρυσής Αυγής» για να φυλακίσει τον κ. Κασιδιάρη.
Η δικαστική υπόθεση της Χρυσής Αυγής ήταν ουσιαστικά μια δικαιολογία, έτσι ώστε ο κ. Κασιδιάρης να φυλακιστεί παράνομα, να τιμωρηθεί λόγω της μήνυσης που έκανε κατά του Δημάρχου Μπακογιάννη. Παράνομες καταδίκες Ελλήνων πολιτών: Ο Ηλίας Κασιδιάρης γίνεται πολιτικός κρατούμενος το 2020
Φέτος δεν ήταν μόνο η δημιουργία του νέου κόμματος Έλληνες για την Πατρίδα, αλλά και η 80η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940.
Λίγο πριν από την επέτειο αυτή λοιπόν, δεκάδες αθώοι Εθνικιστές καταδικάστηκαν και φυλακίστηκαν.Δεν υπήρχαν αποδείξεις ότι το κόμμα της Χρυσής Αυγής συμμετείχε στο φόνο.
Ο δολοφόνος πιάστηκε και δικάστηκε για το έγκλημά του. Μόνο ο δολοφόνος έπρεπε να φυλακιστεί.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επηρέασε το δικαστικό σύστημα της Ελλάδας για να επιβάλει την καταδίκη των πρώην Βουλευτών της Χρυσής Αυγής και ταυτόχρονα να πετύχει ακόμα 2 στόχους: 1/ να φιμώσει τους εορτασμούς της 28ης Οκτωβρίου για το σημαντικότερο αυτό εθνικό γεγονός για τον ελληνικό λαό 2/ για να διασφαλίσει ότι η εθνικιστική πολιτική φωνή στην Ελλάδα θα σιωπήσει με τις παράνομες φυλακίσεις, ιδίως του Ηλία Κασιδιάρη.
Ο κ. Κασιδιάρης αποχώρησε από το κόμμα της Χρυσής Αυγής για να ιδρύσει το δικό του πολιτικό κόμμα το 2020, το οποίο πρόλαβε να αποκτήσει δυναμική υποστήριξη από τον ελληνικό λαό και προσελκύσει υποστηρικτές από Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη.
Όταν ο κ. Κασιδιάρης παρευρέθηκε στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2020, χιλιάδες Έλληνες παρακολούθησαν την ομιλία του κάτω από το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Ο Μητσοτάκης ήταν επίσης παρών στη ΔΕΘ, ωστόσο όσοι παρακολούθησαν την ομιλία του για το κυβερνητικό πρόγραμμα, μόλις και μετά βίας ξεπέρασαν τους 50 παρευρισκόμενους.
Αυτός ήταν ένας ακόμη λόγος για τον οποίο ο Μητσοτάκης προσπάθησε να επηρεάσει το δικαστικό σύστημα της Ελλάδας για να ληφθεί η παράνομη απόφαση και να καταδικαστεί ο κ. Κασιδιάρης που η απήχηση του κόμματός του είχε αυξηθεί κατακόρυφα.
Ο Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία αυτοαποκαλούνται «δημοκρατία», αλλά πολιτικοί κρατούμενοι υπάρχουν μόνο στις δικτατορίες.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη χρησιμοποίησε επίσης την πανδημία COVID-19 για να παρεμποδίσει θρησκευτικά και εθνικά γεγονότα.
Λίγο πριν τις 28 Οκτωβρίου, η κυβέρνηση Μητσοτάκη εξέδωσε προειδοποιήσεις ότι αν κάποιος Έλληνας πολίτης γιόρταζε αυτό το εθνικό γεγονός, θα φυλακιζόταν για 2 έως και 10 χρόνια!
Η ακύρωση των εθνικών εορτασμών περιελάμβανε επίσης 25 Μαρτίου, Ελληνικό Πάσχα, 15 Αυγούστου, και θα περιλαμβάνει τα Χριστούγεννα στο ημερολόγιο του 2020.Αυτό το έτος είναι το πρώτο έτος που μια ελληνική κυβέρνηση ακύρωσε όλους τους εθνικούς και θρησκευτικούς εορτασμούς.Ωστόσο, ο Μητσοτάκης επέτρεψε σε 20.000 κομμουνιστές και αναρχικούς να συγκεντρωθούν έξω από το δικαστήριο της Χρυσής Αυγής, δημιουργώντας λαϊκό δικαστήριο για να επηρεάσει την απόφαση του δικαστηρίου.
Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, παραδέχθηκε δημοσίως ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη γνώριζε ότι αυτή η συγκέντρωση 20.000 ατόμων θα είχε ως αποτέλεσμα περιπτώσεις COVID, ωστόσο δήλωσε ότι ήταν για «καλό σκοπό».
Αργότερα κατά τη διάρκεια των εορτασμών της 28ης Οκτωβρίου ο Γεωργιάδης έκανε δημόσια δήλωση για την πορεία αυτοκινήτων που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, σχολιάζοντας ότι η συγκέντρωση των αυτοκινήτων που ήταν διακοσμημένα με ελληνικές σημαίες για να τιμήσουν την εθνική γιορτή ήταν μια «προδοσία!».
Πώς τολμά ο Γεωργιάδης να αποκαλεί την παρέλαση προς τιμή των πεσόντων υπέρ Πατρίδος στρατιωτών, «προδοσία»!
Αυτό ήταν σαφώς μια έκφραση ανθελληνικού αισθήματος από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.Είναι σαφές ότι πρόκειται για μια κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που ασκεί ρατσισμό κατά της πολιτιστικής επιβίωσης.
Τα τελευταία 46 χρόνια η Ελλάδα κυβερνάται από αριστερή ιδεολογία με τα ίδια πολιτικά κόμματα και διεφθαρμένες οικογένειες που κυβερνούν τα 3 μεγάλα κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ.
Έχουν αλλάξει την πιο ισχυρή χώρα στα Βαλκάνια, τη χώρα όπου «οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες», έχει γίνει αδύναμη από αυτά τα πολιτικά κόμματα που κατέστρεψαν την άμυνα της Ελλάδας με πρωθυπουργούς που κατέχονται από το φοβικό σύνδρομο.
Οι Έλληνες για την Πατρίδα είναι το μόνο πολιτικό κόμμα ικανό να προσφέρει στην Ελλάδα πλήρη Ανεξαρτησία, γεωπολιτική δύναμη και ένα ισχυρό εθνικό καθεστώς προς όφελος των ιθαγενών Ελλήνων πολιτών.
Ως εκ τούτου, ο κ. Κασιδιάρης είναι η ελπίδα για την πραγματοποίηση των ονείρων των γηγενών Ελλήνων πολιτών.
Αυτός είναι ο λόγος, μεταξύ άλλων, για τον οποίο είναι πολιτικός κρατούμενος, έτσι ώστε αυτό το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα να μπορέσει να επιβιώσει.
Ωστόσο, φαίνεται ότι το σχέδιο του πολιτικού συστήματος γύρισε «μπούμερανγκ».
Η Δικαιοσύνη έχει την υποχρέωση να απελευθερώσει τον αληθινό πατριώτη Ηλία Κασιδιάρη και να του επιτρέψει να συνεχίσει να αφιερώνει το πνεύμα του για το καλό της ελληνικής κοινωνίας στην οποία ανήκει, όπως ο καθένας από εμάς.
Ο κ. Κασιδιάρης τιμά τη χώρα του και τιμά όλους μας.Στεκόμαστε δίπλα του για να στηρίξουμε το έργο του για την Ελλάδα.
ellhnes.net