GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Tουρκική εισβολή στα Βαρώσια – Παρατάσσουν ''αστυνομικά'' οχήματα & εκσκαφείς στην Αμμόχωστο - Βίντεο

Με παράταξη οχημάτων της λεγόμενης "αστυνομίας" του ψευδοκράτους στην πύλη που έχουν στήσει για είσοδο και έξοδο από τα Βαρώσι...



Με παράταξη οχημάτων της λεγόμενης "αστυνομίας" του ψευδοκράτους στην πύλη που έχουν στήσει για είσοδο και έξοδο από τα Βαρώσια, το κατοχικό καθεστώς συνεχίζει τις πυρετώδεις προετοιμασίες που επικρατούν το τελευταίο 48ωρο για άνοιγμα της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου.

Εκσκαφείς, μπουλντόζες, οδοστρωτήρες και φορτηγά ολοκλήρωσαν χθες τις εργασίες καθαρισμού των λεωφόρων Δημοκρατίας και Κένεντι, ενώ λειτουργοί του λεγόμενου "πρωθυπουργικού γραφείου" σηματοδότησαν τις απαγορευμένες περιοχές για είσοδο επισκεπτών, περιμετρικά των δρόμων που οδηγούν στην παραλία της Αμμοχώστου.

Συνεργείο του Alpha Κύπρου κατέγραψε πριν από λίγο εικόνες από τον αναβρασμό που επικρατεί στην περιοχή μεταξύ του λεγόμενου σταδίου "Φαζιλ Κουτσιούκ" και του ξενοδοχείου "Κωνστάντια" όπου στις έντεκα το πρωί θα επιτραπούν οι πρώτες διελεύσεις οχημάτων και πεζών.
Στο κουβούκλιο που έχει στηθεί, ψευδοαστυνομικοί θα διενεργούν ελέγχους ταυτοτήτων, ενώ τα μέτρα ασφαλείας μέσα και έξω από την περίκλειστη πόλη αναμένεται να είναι δρακόντεια.

newsbomb.com.cy