GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο κομμουνιστής Κοντονής και η παραδοχή του ότι ήθελε «να στήσει το παιχνίδι»

Οι εξελίξεις που οδήγησαν στην διαγραφή Κοντονή από τον ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησαν νωρίς το πρωί της Πέμπτης όταν ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Στ...




Οι εξελίξεις που οδήγησαν στην διαγραφή Κοντονή από τον ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησαν νωρίς το πρωί της Πέμπτης όταν ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, ανακοίνωσε ότι παραιτήθηκε από την Κεντρική Επιτροπή και κατήγγειλε ότι είχε «προειδοποιήσει εγκαίρως» ότι «οι διατάξεις του νέου Ποινικού Κώδικα ευνοούν τη Χρυσή Αυγή» και για τον λόγο αυτό παραιτείται.

Δηλαδή αν και υπουργός Δικαιοσύνης παραδέχθηκε ότι ήθελε νομοθεσία που να είναι σκληρότερη κατά των πολιτικών του αντιπάλων, δηλαδή να «φτιάξει το παιχνίδι», να το «στήσει», κατά αντιπάλου πολιτικού κόμματος με «πιο αυστηρές διατάξεις», αφού προφανώς πρώτα θα «φρόντιζε» (όπως άλλωστε γνωρίζουν άριστα να πράττουν οι κομμουνιστές, πιστός οπαδός της οποίας ιδεολογίας, δήλωσε) να τους καταδικάσεις!

Το κακό για τον Σταύρο Κοντονή είναι ότι τουλάχιστον μέχρι σήμερα, όσοι τον θυμούνται, ακόμα, τον θυμούνται από την εμπλοκή του σε μια πολύ «ζουμερή» υπόθεση εντός Βουλής, παρά από το πέρασμά του από το υπουργείο Δικαιοσύνης.