GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Πανδημία κορωνοιού: Εστία υπερμετάδοσης οι παράνομοι μετανάστες - Στο «κόκκινο» οι «πόλεις» τους

Σε Σεπόλια, Πατήσια, Κυψέλη, Αχαρνών τα τρία στα τέσσερα κρούσματα της Αττικής Στην Αττική τα τρία στα τέσσερα είναι αλλοδαποί και προκύ...



Σε Σεπόλια, Πατήσια, Κυψέλη, Αχαρνών τα τρία στα τέσσερα κρούσματα της Αττικής

Στην Αττική τα τρία στα τέσσερα είναι αλλοδαποί και προκύπτει το εύλογο ερώτημα, τι θα γίνει με τους παράνομους μετανάστες.

Την ώρα που όλοι κοιτάνε του νέους αν συνωστίζονται στις πλατείες, χθες μια τυχαία δειγματοληψία έδειξε ότι το 75% των κρουσμάτων κορωνοϊού ήταν παράνομοι μετανάστες.

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ διενήργησαν χθες, γρήγορους ελέγχους για τον κορωνοϊό στην πλατεία Αγίου Παντελεήμονα, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο συνολικός αριθμός των έλεγχων που πραγματοποιήθηκαν είναι 487, από τα οποία ανευρέθησαν είκοσι (20) θετικά, εκ των οποίων πέντε (5) αφορούν Έλληνες (όσοι έχουν απομείνει στην συγκεκριμένη περιοχή) και δεκαπέντε (15) αλλοδαπούς «πρόσφυγες» από διάφορες χώρες του κόσμου, οκτώ (8) γυναίκες, δώδεκα (12) άνδρες και διάμεση ηλικία θετικών τα 41 έτη.

Τι θα γίνει με τους παράνομους μετανάστες;

Είναι ανεξέλεγκτοι και δεν υπακούν σε κανένα υγειονομικό κανόνα σε αντίθεση με τους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι υπακούν σε ό,τι τους ζητήσει η ελληνική κυβέρνηση.

Οι Έλληνες πολίτες έχουν υποστεί ανεπανόρθωτη οικονομική ζημιά καθώς κλείνουν τα μαγαζιά τους στις 12 τα μεσάνυχτα, έχουν περικόψει τους χώρους που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν για να παράξουν κέρδος όσοι από αυτούς έχουν επιχειρήσεις.

Όσοι δουλεύουν δε, στις επιχειρήσεις είτε έχουν αποδεσμευτεί, διότι δεν υπάρχει αντικείμενο εργασίας για αυτούς, είτε έχει μειωθεί ο μισθός τους, διότι απλούστατα δεν υπάρχουν αρκετά κέρδη για να τον συντηρήσουν στα προ κορωνοϊού επίπεδα.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι εστίες υπερμετάδοσης βρίσκονται σε Σεπόλια, Πατήσια, Κυψέλη, Αχαρνών, σε περιοχές δηλαδή που το ελληνικό στοιχείο είναι πλέον μικρή μειοψηφία.

Πρόκειται ουσιαστικά για τις «πόλεις» τους.
Κάποτε ο Άγιος Παντελεήμονας (μέχρι και την δεκαετία του '80) θεωρούνταν μια από τις καλύτερες περιοχές των Αθηνών.

pronews.gr