GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Μόνη έγνοια η Κερύνεια και η Αμμόχωστος

Η «Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ – Σολωμού» απορρίπτει μετά βδελυγμίας κάθε ισχυρισμό που προσπαθεί να πλήξει τη μεγάλη αντικατοχική εκδήλωση...



Η «Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ – Σολωμού» απορρίπτει μετά βδελυγμίας κάθε ισχυρισμό που προσπαθεί να πλήξει τη μεγάλη αντικατοχική εκδήλωση που διοργανώνεται το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στις 19:30 στο οδόφραγμα της Δερύνειας.

Απορρίπτει τις υποδείξεις και τους ισχυρισμούς όσων προσπαθούν να συνδέσουν την εκδήλωση με τις παράνομες εκλογές του κατοχικού καθεστώτος, αλλά και να αμφισβητήσουν τις αγνές προθέσεις των μοτοσικλετιστών.

Στο αναντίλεκτα συκοφαντικό ερώτημα, λοιπόν, «γιατί μια μέρα πριν τις παράνομες εκλογές», η «Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ – Σολωμού» απαντά πως αλίμονο αν ζητήσει την άδεια των κατοχικών αρχών για να εκφράσει τη διαμαρτυρία και τη δυσαρέσκειά της για την εκστρατεία τουρκοποίησης της Αμμοχώστου. 
Αλίμονο αν εμπλακεί στις παράνομες διαδικασίες των κατεχομένων, ο πόθος του λαού να φωνάξει για την Αμμόχωστο, την Κερύνεια, τη Μόρφου, την Καρπασία και τη Μεσαορία.

Μονάχη έγνοια της «Πρωτοβουλίας Μνήμης Ισαάκ – Σολωμού», που από τη μέρα ίδρυσής της δεν έδωσε δικαίωμα σε κανέναν να αμφισβητεί τις προθέσεις της, είναι η μνήμη και η απελευθέρωση όλων των κατεχόμενων εδαφών, η επιστροφή όλων των προσφύγων στα σπίτια τους.
Δεν επηρεάζει την αντίδραση στην κατοχή, καμιά παράνομη διαδικασία, κανένας Τατάρ, κανένας Ακιντζί και κανένας Ερντογάν, τελεία και παύλα.

Κι όσο για ενδεχόμενο προβοκάτσιας ή απειλής της δημόσιας ειρήνης, η «Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ – Σολωμού» απέδειξε πολλάκις ότι σέβεται την τοπική κοινωνία της Δερύνειας και θέτει σε υψηλή προτεραιότητα τη σωματική ακεραιότητα των συμμετεχόντων στην εκδήλωση, κάτι που γνωρίζουν κι οι τοπικοί άρχοντες.
Όλα τα υπόλοιπα λέγονται για να προκαλέσουν σκιά πάνω από την αντικατοχική εκδήλωση του Σαββάτου.
Οι μοτοσικλετιστές «υποκινούνται» μόνο από τον Τάσο, τον Σολωμό, τους ήρωες και την Ιστορία του λαού και του τόπου μας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΜΜΟΧΩΣΤΙΑΝΟΙ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΕΡΥΝΕΙΩΤΕΣ

«Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ – Σολωμού»