GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ν.Μιχαλολιάκος: «Είμαι περήφανος που διώκομαι για τις ιδέες μου»

Δηλώσεις έξω από το σπίτι του έκανε ο Νίκος Μιχαλολιάκος, μετά την απόφαση του δικαστηρίου να οδηγηθεί στη φυλακή η ηγετική ομάδα της Χρ...



Δηλώσεις έξω από το σπίτι του έκανε ο Νίκος Μιχαλολιάκος, μετά την απόφαση του δικαστηρίου να οδηγηθεί στη φυλακή η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής, μεταξύ αυτών και ο ίδιος.

Η δικαιοσύνη κάποια στιγμή θα φανεί, είπε στους δημοσιογράφους που έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο, ενώ δήλωσε υπερήφανος που διώκεται για τις ιδέες του.
Ακόμη, έκανε λόγο για πολιτική και όχι ποινική δίωξη, σημειώνοντας πως κάποιοι θα ντρέπονται για αυτή την απόφαση.

Το Τριμελές Εφετείο Αθηνών ανακοίνωσε λίγο μετά τις 13:00 την απόφαση του για μη χορήγηση ανασταλτικών στην πλειονότητα των καταδικασθέντων της πολύκροτης υπόθεσης.

Πέντε από όσους κρίθηκαν ένοχοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, μεταξύ αυτών κι ο Μιχαλολιάκος, θα οδηγηθούν άμεσα στη φυλακή.

Ήδη έχει παραδοθεί στις Αρχές ο Ηλίας Κασιδιάρης, ενώ στα χέρια τους είναι και Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα και δεν του επετράπη να φύγει.

Αναστολές πήραν οι πρώην βουλευτές: Μιχάλης Αρβανίτης, Στάθης Μπούκουρας, Ελένη Ζαρούλια, Δημήτρης Κουκούτσης και Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος.