GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Οι μαθητές της Σχολής Μιτσή τραγούδησαν το «Κορόιδο Μουσολίνι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ένα όμορφο τρόπο εόρτασαν οι μαθητές της Σχολής Μιτσή, το δημόσιο εξατάξιο σχολείο στο χωριό Λεμύθου του Τροόδους την Εθνική Επέτειο ...




Με ένα όμορφο τρόπο εόρτασαν οι μαθητές της Σχολής Μιτσή, το δημόσιο εξατάξιο σχολείο στο χωριό Λεμύθου του Τροόδους την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Με πρωτοστάτη όπως κάθε φορά τον μουσικό Κώστα Κακογιάννη, σε διασκευή του, οι μαθητές τραγούδησαν το «Κορόιδο Μουσολίνι» και το «Άσμα Ασμάτων».

Ο Κώστας Κακογιάννης στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε:

«Επειδή εμείναμεν χωρίς παρελάσεις τζαι εορτασμούς φέτος, είπα να ανεβάσουμεν λλίον το ηθικό μας, αλλά τζαι την εθνική μας υπερηφάνεια με τούτον το βιντεάκι.

Πρόκειται για μια διασκευή που έφτιαξα του «Κορόιδο Μουσολίνι», μαζί με τους μαθητές μου στη Σχολή Μιτσή στη Λεμύθου, τους «Ορειβάτες».

Στο βίντεο συμμετέχει και στέλνει την αγάπη του όλο το προσωπικό και οι μαθητές του δημόσιου σχολείου μας.

Από τη Μαρία στη γραμματεία, τον Βαλεντίνο στα οικοδομικά, την Έλενα στην καθαριότητα, τον Στέλιο στην καντίνα και όλους εμάς τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές.

Σόλο τραγούδι, η μικρή Κυριακή Μαλλούπα από το Φοινί.

Σημείωση: Τα πλείστα γυρίσματα έγιναν πριν από την υποχρεωτική χρήση μάσκας στους εξωτερικούς χώρους, εντούτοις τα παιδιά τις φορούσαν ώστε να μπορούν να χωρέσουν στιγμιαία σε κάποια πλάνα με πιο μικρές αποστάσεις αναμεταξύ τους.

Ζήτω το έθνος μας! Ζήτω η 28η Οκτωβρίου».

Δείτε το βίντεο:


sigmalive.com