GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Αρμένιοι υψώνουν σημαία σε ύψωμα που κατέλαβαν από τους Αζέρους - Βίντεο

Απαντούν οι Αρμένιοι Το βίντεο αυτό έρχεται σε απάντηση όσων ισχυρίζεται το Αζερμπαϊτζάν, που διατυμπανίζει πως έχει "απελευθερώσει...



Απαντούν οι Αρμένιοι

Το βίντεο αυτό έρχεται σε απάντηση όσων ισχυρίζεται το Αζερμπαϊτζάν, που διατυμπανίζει πως έχει "απελευθερώσει" πλήθος χωριών στο Αρτσάχ.
Οι Αρμένιοι, φαίνεται ότι καταλαμβάνουν τη μια οχυρή θέση των Αζέρων πίσω από την άλλη.

Στο παρακάτω βίντεο, διακρίνονται αρμένιοι στρατιώτες να υψώνουν τη σημαία σε ύψωμα που κατέλαβαν από τους Αζέρους.

Πριν από λίγες ώρες, η διάψευση για τους Αζέρους ήρθε με ένα βίντεο που δείχνει να τρέχουν να σωθούν από τα πυρά που δέχτηκαν από τους Αρμένιους, μετά από επίθεση που επιχείρησαν.
Την ίδια ώρα, όπως φαίνεται στο παρακάτω δημοσίευμα, ένα ασθενοφόρο-αεροπλάνο Embraer Legacy 650 από το Υπουργείο Υγείας της Τουρκίας, έχει κατεύθυνση το Αζερμπαϊτζάν, πετώντας στα 2.900 μέτρα πάνω από το Μπακού, όπου κια χάνεται το στίγμα του.
Απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Esenboğa της Άγκυρας.

Οι Αζέροι, προσπαθούν για ακόμη μία ημέρα να τρομοκρατήσουν τους Αρμένιους στο Αρτσάχ και να τους αναγκάσουν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους. 

Κάτι όμως που δεν πρόκειται να καταφέρουν, παρά την καθοδήγηση από την Τουρκία, που "ξέρει καλά" από εθνοκαθάρσεις... Αρτσάχ: ''Ισοπεδώσαμε στρατιωτικό αεροδρόμιο των Αζέρων!''
Στην προπαγάνδα του Αζερμπαϊτζάν ότι οι Αρμένιοι στοχοποιούν πόλεις, απαντά η Αρμενία, με την εκρόσωπο τύπου του υπουργείου άμυνας να δηλώνει: 
"Η πλευρά του Αζερμπαϊτζάν, χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο, δηλώνει τώρα ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Αρμενίας φέρεται να στοχεύουν το Khizi και το Apsheron.
Αυτό είναι ένα άλλο ψέμα που αποδεικνύει ρητά ότι το Αζερμπαϊτζάν προετοιμάζει έδαφος για πρόκληση.

pentapostagma.gr