GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Μήνυση κατά του Γκερτ Βίλντερς υπέβαλε ο Ερντογάν

Μήνυση κατά του Ολλανδού πολιτικού και αρχηγού του αντι-Ισλαμικού κόμματος «Partij voor de Vrijheid» («Κόμμα για την Ελευθερία», PVV) Γκ...




Μήνυση κατά του Ολλανδού πολιτικού και αρχηγού του αντι-Ισλαμικού κόμματος «Partij voor de Vrijheid» («Κόμμα για την Ελευθερία», PVV) Γκερτ Βίλντερς, υπέβαλε το πρωί της Τρίτης ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για γελοιογραφία που ανήρτησε στο Twitter.

Στη γελοιογραφία στην οποία Ερντογάν εμφανίζεται να φοράει ένα καπέλο - βόμβα έτοιμο να εκραγεί, ο Βίλντερς έβαλε ως λεζάντα τη λέξη «τρομοκράτης», κάτι που εξόργισε τον Τούρκο πρόεδρο.

«Ο φασισμός δεν υπάρχει στο λεξικό μας, υπάρχει στο λεξικό σας.
»Η κοινωνική δικαιοσύνη βρίσκεται στο λεξικό μας» ισχυρίστηκε την Κυριακή ο Ερντογάν, αποκαλώντας τον Βίλντερς «φασίστα».
Σαρκαστικά απάντησε ο Γκερτ Βίλντερς στη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο Ταγίπ Ερντογάν.

Στη γελοιογραφία, στην οποία ο Τούρκος πρόεδρος εμφανίζεται να φοράει ένα καπέλο - βόμβα έτοιμο να εκραγεί, ο Βίλντερς έβαλε ως λεζάντα τη λέξη «τρομοκράτης», κάτι που εξόργισε τον Τούρκο πρόεδρο.

Την Τρίτη ο Ολλανδός πολιτικός σχολίασε ως εξής τη μήνυση Ερντογάν:

«Δηλαδή ο άνθρωπος που με αποκαλεί φασιστή και προηγουμένως κατονόμασε ολόκληρη την Ολλανδία φασιστική χώρα και κατάλοιπο του Ναζισμού πρόκειται να ασκήσει κατηγορίες εναντίον μου;

»(Γύρισε) ο κόσμος ανάποδα. Αποτυχημένος! (loser)».