GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Φρούριο ο χώρος γύρω από το Εφετείο με 2.000 αστυνομικούς, drones και ελικόπτερα [εικόνες]

Φρούριο είναι ο χώρος γύρω από το Εφετείο όπου θα ανακοινωθεί σήμερα η απόφαση για τους 68 κατηγορούμενους στην δίκη της Χρυσής Αυγής. ...





Φρούριο είναι ο χώρος γύρω από το Εφετείο όπου θα ανακοινωθεί σήμερα η απόφαση για τους 68 κατηγορούμενους στην δίκη της Χρυσής Αυγής.

Στην αστυνομία σήμανε συναγερμός εν όψει συγκεντρώσεων που έχουν προγραμματιστεί για την σημερινή διαδικασία, με πάνω από 2.000 αστυνομικούς να συμμετέχουν στα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, στην ευρύτερη περιοχή του Εφετείου Αθηνών, ώστε να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια.

Ελικόπτερο και drone θα «σκανάρουν» την περιοχή 

Σημειώνεται, ότι πάνω από την περιοχή θα πετούν συνεχώς ελικόπτερο καθώς και drone της ΕΛΑΣ, τα οποία θα δίνουν την εικόνα της κατάστασης που θα επικρατεί στο Κέντρο Επιχειρήσεων.
Ταυτόχρονα, αστυνομικοί θα βρίσκονται σε ταράτσες παρακείμενων κτιρίων και θα παρατηρούν ό,τι συμβαίνει στον ευρύτερο χώρο.
Επίσης, θα αποκλειστεί μεγάλο τμήμα της λεωφόρου Αλεξάνδρας, ενώ απαγορεύεται = η στάση και στάθμευση οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή του Εφετείου.


Συνολικά εκτιμάται πως πάνω από 10.000 άτομα θα συγκεντρωθούν έξω από το Εφετείο και η ΕΛΑΣ από το πρωί έχει κλείσει την Λεωφόρο Αλεξάνδρας, αλλά και τα γύρω στενά, ενώ έχει απαγορεύσει και το παρκάρισμα στην περιοχή.

Από νωρίς έχουν στηθεί κλούβες στους γύρω δρόμους, αλλά και στο Εφετείο, με τον κόσμο να έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται λίγη ώρα πριν την τελεσίδικη απόφαση της δίκης που κράτησε πάνω από πέντε χρόνια.