GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

18.10.1981... Αποφράς ημέρα !!

Γι' αυτόν τον πολιτικό απατεώνα, πίνουν νερό στο όνομά του ακόμη και σήμερα οι αμέτρητες χιλιάδες των πρασινοφρουρών, για τους οποίο...
Γι' αυτόν τον πολιτικό απατεώνα, πίνουν νερό στο όνομά του ακόμη και σήμερα οι αμέτρητες χιλιάδες των πρασινοφρουρών, για τους οποίους ο Πάγκαλος ορθώς ομολογεί ότι τα έφαγε μαζί τους.

Γι΄αυτό το παθιασμένο για εξουσία δίποδο, οι στρατιές των αλητήριων πρασινοφρουρών αντικατέστησαν τις εικόνες των αγίων από το εικονοστάσι των σπιτιών τους και στη θέση τους τοποθέτησαν την εικόνα του Εβραιοπολωνού ανθέλληνα. Του Ανδρέα !!

Οι ακάλυπτες αρχικά και μετέπειτα με δανεικά καλυμμένες επιταγές του λαοπλάνου πολιτικάντη Ανδρέα Παπανδρέου είχαν ημερομηνία λήξεως.
Αυτό το γνώριζαν όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι Έλληνες, πλην εκείνων που ελέω Pasok - εν μια νυκτί - κοιμηθήκαν βόδια και ξυπνήσαν ...άρχοντες.!

Δεν πρόκειται βεβαίως περί "Ανδρεϊκής" τυμβωρυχίας, αλλά θα είναι ίσως η πρώτη φορά που θα πω, ας μην τον συγχωρέσει ο Θεός.!

Θυμάμαι τις αλήστου μνήμης μέρες του "ένδοξου" πλην αισχρού ..."Ανδρεϊσμού" και ντρέπομαι για τη χώρα μου που επέτρεψε να ασελγήσει πάνω της αυτό το πολιτικό λούμπεν της σύγχρονης ιστορίας συνεπικουρούμενο και από τον πάλαι ποτέ ακριβοπληρωμένο ... "αυριανισμό" που έφθασε σε σημείο να φωτομοντάρει τον Μητσοτάκη ως συνεργάτη των Γερμανοφονιάδων, τη βοηθεία Λαλιώτη βεβαίως, βεβαίως...

Η αισχρή εποχή του "Ανδρεϊσμού" με σήμα κατατεθέν το ζιβάγκο, την απλησιά και το μούσι, δυστυχώς δεν θα περάσει τόσο εύκολα όσο νομίζαμε αρχικά.
Κι' αυτό γιατί, όταν οι... πάσης φύσεως μουσάτοι πρασινοφρουροί αλήτες των απανταχού της χώρας πρασίνων κλαδικών, μπούκαραν από πόρτες και από παράθυρα στο ταλαίπωρο Δημόσιο κι έγιναν εν μια νυκτί, οι κηπουροί γιατροί του μετέπειτα ΕΣΥ του μακαρίτη Γεννηματά, οι τελειόφοιτοι Γ΄ Δημοτικού, προϊστάμενοι τμημάτων, οι ξυλοσχίστες πρόξενοι στις ανά τον κόσμο Διπλωματικές μας εκπροσωπήσεις απέκτησε καθολική ισχύ το λεγόμενο ..."Λαϊκό κεκτημένο".

"Δεν υπάρχουν θεσμοί, παρά μόνον ο Λαός", διακήρυσσε εκστασιασμένος απ' την λατρεία του ...πλήθους - όχλου από κάποιο μπαλκόνι της Κοζάνης - θυμάμαι - ο μακράν ημών πλέον μακαρίτης, αλυσοδένοντας για πάντα την χώρα με τα δεσμά του Λαϊκισμού...

Έτσι φθάσαμε λίγο αργότερα επί κυβερνήσεως Κων. Μητσοτάκη στα πρωτοφανή ξεβρακώματα των άτυχων ..."ΣΕΠιτων" των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας από τους πράσινους στρατευμένους και τερατογενείς Σταμουλοκολλάδες, στα κατεβάσματα των διακοπτών της ΔΕΗ των Μπακούληδων, στα τερατώδη και υπέρ Μαυράκηδων "δωράκια" ποσού των 500.000.000 δραχμών και σήμερα...
Σήμερα πωλείται η Πατρίς σε τιμή ευκαιρίας γιατί το άρμα του Ανδρεϊσμού το σέρνουν οι πουλημένες "προοδευτικές δυνάμεις" των ροζ πουά και κόκκινων αποχρώσεων...

Όσοι λοιπόν τότε έδρεπαν καρπούς "αγλαών" ημερών και ειρωνεύονταν τα ... "κοροΐδα της απ' έξω" μεριάς, ας...φάνε τώρα στη μάπα, την πανούκλα όλων των "προοδευτικών", και αργότερα ... βλέπουμε!

Βεβαίως, κοντά σε σας αληταράδες, θα καούμε κι' εμείς, αλλά θα έχουμε ήσυχη την συνείδησή μας επειδή δεν κάναμε μακροβούτι στη λίμνη με το χρυσάφι.
Εσείς αφαιρέσατε το περιεχόμενο της λίμνης και τώρα ο Ελληνικός λαός κοιτάζει με απορία τον ξερό πυθμένα της.

Πέστε μας και μαλάκες για να τελειώνουμε.!

Δεν μπορώ να ξεχάσω τον ..."Ανδρεϊσμό" που έχοντας δέσει χειροπόδαρα την δικαιοσύνη, λεηλατούσε ωσεί ιέραξ την δημόσια περιουσία και την μετέτρεπε σε προσωπικό τσιφλίκι τόσον του ιδίου και της κλίκας του, όσο και της μετέπειτα "ηθικοτάτης" συμβίας του Μιμής, η οποία κατά δήλωσή της παραμένει - από τότε - "κλειστή" ως ..."γυναίκα".

Δεν μπορώ να ξεχάσω τον εκλιπόντα εκλογομάγειρα Κουτσόγιωργα που για τα ...μικροέξοδα των παιδιών του άρπαξε 2.000.000 δολάρια από το υστέρημα του Ελληνικού λαού και τα μετέφερε σε Ελβετική τράπεζα και σε γενόμενη επερώτηση εντός του κοινοβουλίου από μέλος της αντιπολιτεύσεως απάντησε πως "εσείς δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε".

Βεβαίως, ο "περήφανος Έλληνας" ...αντάμειψε δεόντως και ...πλουσιοπάροχα τον υιόν Κουτσόγιωργα για την ...Εθνική προσφορά του πατρός του, και του έδωσε μια θέση στο ...κοινοβούλιο.!

Ω αφελή Έλληνα.!

Πίστεψες στ' αλήθεια ότι αυτός ο "πολιτικός" θα μπορούσε ποτέ να κάνει καλό στην Ελλάδα, την οποία ουδέποτε θεώρησε πατρίδα του;
Πίστεψες ότι ενδιαφέρθηκε πραγματικά για την Ελλάδα, όταν σε διάστημα δύο μηνών την οδήγησε σε τρεις απανωτές εκλογικές αναμετρήσεις με κόστος δισεκατομμυρίων δραχμ, μόνο και μόνο για να αποτρέψει την εκλογή Μητσοτάκη;
Δεν κατάλαβες γιατί το εκλομαγειρείο του αισχροπασόκ έβαλε στο φουλ τις ...ατμομηχανές του;
Απλά γιατί ο ..."Ανδρέας" το είχε χωνέψει ότι ο Μητσοτάκης με αφορμή το σκάνδαλο Κοσκωτά, θα τον έβαζε σίγουρα φυλακή.

Τότε ακριβώς έφθασε και το πράσινο μαντάτο - τελεσίγραφο στον Μητσοτάκη, ότι αν γίνει κάτι τέτοιο το Pasok θα αιματοκυλήσει τη χώρα, γι' αυτό και ο άρπαξ των δισεκατομμυρίων του Κοσκωτά - δηλαδή του Ελληνικού λαού - απηλλάγη οριακά με διαφορά μιας ψήφου.
Και για τους μη κατέχοντες την νομικήν επιστήμην, θα πρέπει να πούμε πως μεταξύ απαλλαγής και αθώωσης υπάρχει μεγάλη διαφορά.
Δεν είναι της παρούσης να αναφερθούμε σ' αυτή τη λεπτομέρεια, που δυστυχώς ελάχιστοι, και μόνο οι νομικοί γνωρίζουν.
Αυτή η οριακή "απαλλαγή" λόγω ...αμφιβολιών έκανε τα πράσινα και αλητήρια παπαγαλάκια να μιλάνε για ..."βρώμικο '89".

Οποία καταισχύνη.!

Δεν μπορώ να ξεχάσω το ..."Τσοβόλα δώστα όλα" που δυστυχώς ήταν μια σοβαρή εντολή προς τον τότε υπουργό οικονομικών και όχι απλά ένα ...σχήμα λόγου, όπως θέλησε να το παρουσιάσει αργότερα.

Δεν μπορώ να ξεχάσω τα λόγια που μου μετέφερε Αξιωματικός της Αστυνομίας όταν ο Κοσκωτάς εν εξάλλω καταστάσει είπε για τα πράσινα της εποχής δίποδα τρωκτικά: "ως πότε θα τους πληρώνω τους καργιόληδες;"

Δεν μπορώ να ξεχάσω τον ..."πρωθυπουργικό φίλο" Γιώργο Λούβαρη ο οποίος υπό το βάρος των ασήκωτων ..."Pampers" με τα ..."τούβλα" δεν προσήλθε να καταθέσει στο ειδικό δικαστήριο, επικαλούμενος λόγους υγείας (σκλήρυνση κατά πλάκας), ενώ αργότερα έπαιζε μπάλα στου Καραϊσκάκη ως αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, πλάι στον Ντέταρι, το μεγάλο και ακριβοπληρωμένο από τον Κοσκωτά συμβόλαιο ύψους ενός δισ. δραχμ. για την εποχή.

Δεν μπορώ να ξεχάσω το μπουκάλι ..."Johny Walker" με το οποίο κοιμόταν και ξυπνούσε ο ..."Ανδρέας".

Δεν μπορώ να ξεχάσω ότι σε μια σύνοδο των "6" που πραγματοποιούνταν στην Αθήνα, αυτός ξέχασε να πάει, γιατί έγειρε στην αγκαλιά του Μορφέα απολαμβάνοντας τα ερωτικά χάδια μιας ..."Κυρίας" σε κάποια έπαυλη του Παλιού Ψυχικού και όταν ο σύζυγος της "Κυρίας" τους έκανε τσακωτούς, ο "απλοχέρης" Ανδρέας τον έκανε κάπου ...Διοικητή, με αμοιβές μεγιστάνα.

Δεν μπορώ να ξεχάσω...Όχι, δεν μπορώ.!

Όπως και δεν θα μπορέσω να αντέξω μια νέα συνάντηση μαζί του, ούτε καν στην ...κόλαση.!