GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Πρόσκληση Γιάννη Λαγού στον Robert F. Kennedy jr στο Ευρωκοινοβούλιο

Ηλεκτρονική επιστολή- πρόσκληση απέστειλε ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής και επικεφαλής της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ Γιάννης Λαγός στον Robert F. K...




Ηλεκτρονική επιστολή- πρόσκληση απέστειλε ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής και επικεφαλής της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ Γιάννης Λαγός στον Robert F. Kennedy jr ο οποίος έχει το σθένος να αμφισβητεί κάθετα τις εφαρμοζόμενες πολιτικές από τους εκπροσώπους της επιστημονικής κοινότητας των ΗΠΑ στην υπόθεση της πανδημίας του Covid-19.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κύριος Kennedy θεωρεί εσφαλμένες τις τοποθετήσεις του δρ. Φάουτσι, ενώ χαρακτηρίζει «τρομολαγνικές» τις προσεγγίσεις της επίσημης ιατρικής κοινότητας των ΗΠΑ, καθώς και του ΠΟΥ όσον αφορά την πανδημία.
Παράλληλα, επισημαίνει πως οι κυβερνήσεις (εξουσίες) «λατρεύουν» τις πανδημίες διότι έτσι βρίσκουν το άλλοθι να εκμεταλλεύονται τον φόβο που προκαλούν στους πληθυσμούς προκειμένου να εφαρμόσουν πολιτικές υποταγής των κοινωνιών στα κελεύσματα των πολιτικών και οικονομικών ελίτ.

Δεδομένου , λοιπόν, του ότι οι απόψεις του εις ό,τι αφορά στον Covid-19 ευθυγραμμίζονται πλήρως με τις απόψεις που έχει διατυπώσει για το ζήτημα η Ε.ΛΑ.ΣΥΝ, ο Γιάννης Λαγός κάλεσε τον Αμερικανό δικηγόρο και ακτιβιστή στο Ευρωκοινοβούλιο με σκοπό την διοργάνωση ομιλίας η οποία θα ανατρέπει όσα διαδίδουν τα συστημικά ΜΜΕ με την παρακάτω ηλεκτρονική επιστολή:

Αγαπητέ κύριε Κένεντι, 

Ως μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θα ήθελα να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω για το γεγονός ότι μιλήσατε με τη γλώσσα της αλήθειας για το ζήτημα του Covid-19, ένα ζήτημα που απασχολεί ολόκληρη την ανθρωπότητα.
Επιπροσθέτως, θα ήθελα να σας προσκαλέσω στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ως κεντρικό ομιλητή σε μία εκδήλωση σχετική με το ζήτημα αυτό.
Χρειαζόμαστε ανθρώπους σαν εσάς κύριε Κένεντι!

Συνεχίστε την καλή δουλειά, 

Με εκτίμηση, 

Ιωάννης Λαγός, Μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Dear Mr Kennedy,

As a member of the European Parliament , I would like to congratulate you and thank you for speaking the truth about COVID-19, an issue that concerns the whole humanity. Moreover, I would like to invite you in the European Parliament as a keynote speaker to a conference regarding this issue. We need people like you Mr Kennedy!

Keep up the good work,

Kind Regards,

Ioannis Lagos MEP


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"