GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Τραμπ: Πριν το debate ο Μπάιντεν να κάνει νάρκοτεστ, όπως και εγώ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε από τον ίδιο τον  Δημοκρατικό υποψήφιο Τζο Μπάιντεν να υποβληθεί και αυτός σε τεστ ναρκωτικών/...




Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε από τον ίδιο τον  Δημοκρατικό υποψήφιο Τζο Μπάιντεν να υποβληθεί και αυτός σε τεστ ναρκωτικών/φαρμάκων πριν από την πρώτη τους τηλεμαχία αύριο.

Ο κ. Τραμπ είπε ότι είχε παρατηρήσει μια ξαφνική βελτίωση στην απόδοση του κ. Μπάιντεν στις συζητήσεις των Δημοκρατικών στην τηλεόραση και αυτό ίσως να οφείλεται στη χρήση φαρμάκων.

Ο πρόεδρος Τραμπ δεν έσωσε καμία εξήγηση για το που γνωριζει ότι ο αντίπαλός του μπορεί να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή  και περιορίστηκε στο να δηλώσει:«Είμαι πολύ καλός σε αυτά τα πράγματα».

Μπάιντεν και Τραμπ  θα έχουν τρεις τηλεμαχίες πριν από τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Με πρώτο και καλύτερο το θέμα της υγείας, το οποίο αναμένεται να είναι και από τα κυρίαρχα  θέματα στο αυριανό ντιμπέιτ.

Όλα τα ντιμπέιτ έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από τις 9 μ.μ. έως 10:30 μ.μ. (τοπική ώρα ΗΠΑ) χωρίς εμπορικά διαλείμματα.

Το 2016, ο κ. Τραμπ δήλωνε  ότι η τότε Δημοκρατική αντίπαλόςτου, Χίλαρι Κλίντον, είχε «ντοπαριστεί» πριν από τις συζητήσεις τους και την προκάλεσε να κάνει μια δοκιμή ναρκωτικών πριν από την τελική τηλεοπτική τους συνάντηση. Το στρατόπεδο Κλίντον απέρριψε την πρόκλησή.