GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ενοχλημένα τα Μεμετια με Κουρτζ

Ιδιαίτερα ενοχλημένη είναι η Άγκυρα από τις δηλώσεις του Αυστριακού Καγκελάριου Σεμπάστιαν Κουρτζ, ο οποίος δήλωσε ότι ο Ταγίπ Ε...




Ιδιαίτερα ενοχλημένη είναι η Άγκυρα από τις δηλώσεις του Αυστριακού Καγκελάριου Σεμπάστιαν Κουρτζ, ο οποίος δήλωσε ότι ο Ταγίπ Ερντογάν, χρησιμοποιεί τους πρόσφυγες ως όπλο, και προτρέπει μετανάστες να κατευθυνθούν προς την Ευρώπη, ως μέτρο άσκησης πίεσης.

Ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ισχυρίστηκε ότι η κύρια απειλή για την ΕΕ και τις αξίες της, είναι η παραμορφωμένη, κατά την έκφραση του, ιδεολογία που αντιπροσωπεύεται από τον κ. Κούρτζ.

Ο Αυστριακός Καγκελάριος, απαντώντας σε ερώτηση τι μπορεί να πράξει η ΕΕ ώστε να αντιμετωπίσει την εκβιαστική πολιτική του Τούρκου Προέδρου, επισήμανε ότι θα πρέπει επιτέλους να εμφανιστεί ενωμένη και αποφασισμένη.

Ταυτόχρονα τόνισε ότι αν η Ευρώπη δεν είναι αλληλέγγυα με την Ελλάδα, αυτό θα επιτρέψει σε κάποιον σαν τον Ερντογάν να συνεχίζει να υπερβαίνει Διαρκώς τα όρια, κάτι που είναι, πρόσθεσε, επικίνδυνο.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"