GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο Ναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος έδωσε ένα καλό μάθημα στους Τούρκους μέσα στο ΝΑΤΟ

Ο Ναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος αρνήθηκε οποιοδήποτε διάλογο με τον Τούρκο στρατιωτικό, μέσα στο ΝΑΤΟ, ξεκαθαρίζοντας με τη στά...




Ο Ναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος αρνήθηκε οποιοδήποτε διάλογο με τον Τούρκο στρατιωτικό, μέσα στο ΝΑΤΟ, ξεκαθαρίζοντας με τη στάση του ότι «δεν συζητά με εισβολείς».


Ναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος: Υπέβαλε τα σχόλια της ελληνικής πλευράς για ενδεχόμενο μηχανισμό αποκλιμάκωσης με την Τουρκία

Συγκεκριμένα, στο γραφείο του Προέδρου της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ μετέβη ο Έλληνας αξιωματικός, με σκοπό να υποβάλει τα σχόλια της ελληνικής πλευράς επί των προτάσεων του ΓΓ γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ για ενδεχόμενο μηχανισμό αποκλιμάκωσης με την Τουρκία.


Όπως τόνισαν διπλωματικές πηγές, δεν υπήρξε κανένας διάλογος με τον Τούρκο στρατιωτικό, ενώ σύμφωνα με πηγές του enikos.gr, ο Επίτιμος Αρχηγός Στόλου Ναύαρχος Παυλόπουλος ξεκαθάρισε στο ΝΑΤΟ ότι «δεν συζητά με εισβολείς»!

Ναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος: Απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο συζήτησης

Τόσο ο Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Συμμαχίας, πτέραρχος Στιούαρτ Πιτς, όσο και ο Τούρκος Αξιωματικός, ήταν προετοιμασμένοι για διάλογο, αλλά ο Έλληνας Ναύαρχος, αφού κατέθεσε εγγράφως τα ελληνικά σχόλια, ζήτησε να κάνουν το ίδιο και εκείνοι αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο συζήτησης.
Σύμφωνα με το enikos.gr ο Τούρκος αιφνιδιάστηκε, καθώς δεν ήταν προετοιμασμένος και ζήτησε χρόνο για να υποβάλλει τις προτάσεις του.

Η Τουρκία πήγε στη συνάντηση αυτή με στόχο να παρουσιάσει ότι οι δύο χώρες έχουν ξεκινήσει τον διάλογο (με το Oruc Reis και τον τουρκικό στόλο να συνεχίζουν τις προκλήσεις τους), ή, ότι η Ελλάδα αρνείται τον διάλογο.
Όμως, πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι, αφού υπολόγισαν χωρίς τον ξενοδόχο.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"