GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο Γιάννης Λαγός εντάχθηκε στην ομάδα της παράταξης APF στο ευρωκοινοβούλιο

H Ε.ΛΑ.ΣΥΝ και ο πρόεδρος της, ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός, ανακοίνωσαν την προσχώρησή και την ένταξή τους στο εθνι...



H Ε.ΛΑ.ΣΥΝ και ο πρόεδρος της, ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός, ανακοίνωσαν την προσχώρησή και την ένταξή τους στο εθνικιστικό ευρωπαϊκό κόμμα APF (Alliance for Peace and Freedom) στο οποίο συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, ο Jean-Marie Lepen, o Nick Griffin και ο Roberto Fiore καθώς και πλειάδα εθνικιστικών κομμάτων από την Μεγάλη Βρετανία, το Βέλγιο, την Τσεχία, την Γαλλία, την Γερμανία, την Ιταλία, την Ρουμανία, την Σλοβακία και την Ισπανία .

Ο πρόεδρος του APF, Roberto Fiore, ανακοινώνει ότι το πολιτικό κόμμα Ε.ΛΑ.ΣΥΝ συμμετέχει πλέον στο APF.Ο Ευρωβουλευτής Λαγός θα εκπροσωπεί το APF στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και θα συμμετάσχει στο διοικητικό συμβούλιο του APF που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο στις Βρυξέλλες.
Ο Roberto Fiore, τέως Ευρωβουλευτής και επικεφαλής του APF και της Forza Nuova στην Ιταλία, με δελτίο Τύπου καλωσόρισε την Ε.ΛΑ.ΣΥΝ στην οικογένεια του APF:

“Οι πρόσφατες εντάσεις στην Ανατολική Ευρώπη έχουν τονίσει εκ νέου την σημασία της ύπαρξης της Ελλάδας ως φρουρό της Ευρώπης”, επεσήμανε ο Fiore.
Οι κ.κ. Fiore και Λαγός έχουν εκφράσει την επιθυμία να συνεργαστούν και να προβούν σε κοινές πολιτικές δράσεις.

Για την προσχώρηση της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ στο APF προέβη σε δηλώσεις και ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός: