GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Στο στόχαστρο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σελίδες στο Facebook που προτρέπουν τα παιδιά να μη φορούν μάσκα

Αφορμή στάθηκε η πληθώρα σχετικών ομάδων κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έχει ήδη ξεκινήσει αρχική αξιολόγηση σχετικών δ...



Αφορμή στάθηκε η πληθώρα σχετικών ομάδων κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Έχει ήδη ξεκινήσει αρχική αξιολόγηση σχετικών δημοσιευμάτων και αν κριθεί απαραίτητο θα κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.

Έρευνα σχετικά με τα αναρτήσεις στο διαδίκτυο όπου οι γονείς προτρέπουν άλλους να μην επιτρέψουν στα παιδιά τους να φορούν μάσκα στο σχολείο, ξεκίνησε η Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Αφορμή στάθηκε η πληθώρα σχετικών ομάδων κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Σε αυτές εμφανίζονται πολλοί γονείς να λένε ότι είτε δεν θα στείλουν τα παιδιά τους καθόλου στο σχολείο, είτε πως θα τα στείλουν χωρίς να φορούν μάσκες, παρά τις συμβουλές των επιστημόνων που επιμένουν ότι η μάσκα είναι απαραίτητη για τους μαθητές για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες επισημαίνεται πως έχει ήδη ξεκινήσει αρχική αξιολόγηση σχετικών δημοσιευμάτων και αν κριθεί απαραίτητο θα κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.

Υπενθυμίζουμε ότι η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως είπε νωρίτερα ότι έπειτα από εισήγηση των λοιμωξιολόγων οι μαθητές θα πρέπει να φορούν μάσκα από το νηπιαγωγείο.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"