GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος επισκέφθηκε το Στρατηγείο Διοικήσεως Ανατολικής Μεσογείου (ΦΩΤΟΣ)

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου 15 Αυγούστου 2020 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος επισκέφθηκε το Κέντρο Επιχειρή...



Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου 15 Αυγούστου 2020 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος επισκέφθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Στόλου (ΑΣ/ΚΕΠΙΧ) στο Στρατηγείο Διοικήσεως Ανατολικής Μεσογείου (ΣΔΑΜ), όπου τον υποδέχθηκε ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Παναγιώτης Λυμπέρης ΠΝ.

Κατά τη διάρκεια της επισκέψεως του κατ’ αρχήν ενημερώθηκε για την πορεία κα εκτέλεση των επιχειρησιακών έργων του Στόλου μέχρι τώρα στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, όπου έχει αναπτυχθεί το σύνολο των Μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού.



Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ δήλωσε υπερήφανος για το προσωπικό των ΕΔ, με ιδιαίτερη έμφαση στο προσωπικό του ΠΝ, για τον επαγγελματισμό, τη ναυτοσύνη, την ψυχραιμία, την αυταπάρνηση, την αποφασιστικότητα και την αποτελεσματικότητα που επέδειξε κατά την εκτέλεση των έργων που του έχουν ανατεθεί μέχρι τώρα.
Τέλος αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό του ΑΣ/ΚΕΠΙΧ για την μεγάλη εορτή της Χριστιανοσύνης και του Ελληνισμού, την Κοίμηση της Θεοτόκου, της προστάτιδας των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"