GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η Τουρκία στοχοποιεί και τον Ι. Σαββίδη: Προκλητικός ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ

Θίχτηκαν οι Τούρκοι με τις δηλώσεις Σαββίδη! Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε με την Μπεσίκτας για τα προκριματικά του Champions League κα...





Θίχτηκαν οι Τούρκοι με τις δηλώσεις Σαββίδη!

Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε με την Μπεσίκτας για τα προκριματικά του Champions League και η ομιλία του Ιβάν Σαββίδη προς τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δεν πέρασε απαρατήρητη από τους Τούρκους.

Η Μπεσίκτας θα παίξει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Τούμπα ένα μονό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Τρίτη 25 Αυγούστου για τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε το μήνυμα του στους παίκτες του ΠΑΟΚ από το Ροστόφ, όπου βρίσκεται λέγοντας τους:

«Είναι ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη σημασία για τους στόχους της ομάδας, το οποίο αποκτά μεγαλύτερη σημασία λόγω των γεγονότων των ημερών.
Αλλο η πολιτική, άλλο το ποδόσφαιρο, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εκείνη τη μέρα ο ΠΑΟΚ θα εκπροσωπεί όλη την Ελλάδα».

Τουρκικά δημοσιεύματα, χαρακτηρίζουν προκλητικό τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, καθώς βάζει την πολιτική (λόγω Oruc Reis) μέσα στο ποδόσφαιρο, κάτι που στο οποίο η UEFA αντιδρά έντονα, όταν υπάρχει παρέμβαση της πολιτικής στο ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, οι γείτονες τονίζουν πως η UEFA έχει στο παρελθόν αλλάξει τον τόπο όπου θα ήταν να διεξαχθεί ένας αγώνας εάν υπήρχε πολιτική ένταση μεταξύ των δύο χωρών στο παρελθόν και η αναμέτρηση έγινε σε ουδέτερο γήπεδο.

Πάντως, για να γίνει αυτό θα πρέπει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να δεχθεί αίτημα από την Μπεσίκτας για να προβεί σε αλλαγή έδρας.

pentapostagma.gr

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"