GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Στο «στόχαστρο» του Τσαβούσογλου και ο αγώνας ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας.

Είναι ξεκάθαρο ότι οι Τούρκοι θέλουν να δώσουν στον αγώνα της Τρίτης με τον ΠΑΟΚ προεκτάσεις μεγαλύτερες από αυτές που πραγματι...



Είναι ξεκάθαρο ότι οι Τούρκοι θέλουν να δώσουν στον αγώνα της Τρίτης με τον ΠΑΟΚ προεκτάσεις μεγαλύτερες από αυτές που πραγματικά έχει και μία πολιτική χροιά.

Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η συνάντηση που είχε, παραμονές πια της αναμέτρησης και σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο υπουργός εξωτερικός της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου με το πρόεδρο της Μπεσίκτας Αχμέτ Νουρ Τσέμπι «μετά το προβοκατόρικο μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ για να τους υποστηρίξει» όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα!

Μία από τις μεγάλες τουρκικές εφημερίδες, η Milliyet, αναφέρει ότι «το υπουργείο εξωτερικών βγήκε μπροστά μετά τα προβοκατόρικα μηνύματα από την... άλλη πλευρά, πριν το παιχνίδι με την Μπεσίκτας» και σε κάποιο άλλο σημείο τονίζει: «Αφού ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, που στο παρελθόν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με όπλο, έστειλε προβοκατόρικο μήνυμα στους παίκτες του πριν το παιχνίδι, ο υπουργός εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Μπεσίκτας Αχμέτ Νουρ Τσέμπι και του έδωσε το μήνυμα:
«Είμαστε έτοιμοι να σας παρέχουμε κάθε είδους υποστήριξη» και επισημαίνει το μήνυμα που φέρεται να έστειλε ο Ιβάν Σαββίδης στους παίκτες του ΠΑΟΚ για τη σημασία του αγώνα.

Στη συνέχεια του δημοσιεύματος σημειώνεται: «Φυσικά η πολιτική και το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικοί τομείς, αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι ο ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα εκείνη τη μέρα».

metrosport.gr


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"