GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η παραίτηση Διακόπουλου, η Φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ και η προδοσία της ΝΔ – του Ναύαρχου Παναγιωτόπουλου

του Ναύαρχου Μ. Παναγιωτόπουλου Την περασμένη Τετάρτη 19 Αυγούστου, ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας (ΣΕΑ) της παρούσας κυβέρνη...




του Ναύαρχου Μ. Παναγιωτόπουλου


Την περασμένη Τετάρτη 19 Αυγούστου, ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας (ΣΕΑ) της παρούσας κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, ο Ναύαρχος ε.α. Α. Διακόπουλος ΠΝ οδηγήθηκε σε παραίτηση.
Ο λόγος είναι απλός: ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, οπότε έγινε αυτό που χρειάζεται για να μην γίνει αυτό που χρειάζεται.
Δηλαδή καλύτερα να «τιμωρηθεί» και να φιμωθεί ένα στόμα της κυβέρνησης που ομολόγησε αυτό που πραγματικά έγινε και είπε την αλήθεια - την αλήθεια που άτεχνα και ατυχώς προσπαθεί να κρύψει η κυβέρνηση - παρά να γίνει αποδοχή της πραγματικής κατάστασης. 

Στην τελευταία περίπτωση, θα χρειαζόταν να γίνουν άλλα πράγματα, να αναγνωρίσει επίσημα τις τουρκικές έρευνες, να απαντήσουμε δυναμικά, να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και να μην επιτρέψουμε την διαρκή, συνεχή και κατάφωρη καταπάτηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας.
Όπως είπε ο ΣΕΑ και όπως δείχνουν οι ισραηλινές δορυφορικές φωτογραφίες, «Δεν υπάρχει ολίγον έγκυος … Το ORUC REIS έχει κάνει έρευνες.»
Στην παρακάτω δορυφορική φωτογραφία φαίνεται το ερευνητικό με τα καλώδια σε και ο τουρκικός στολίσκος, που επιτηρείται από μόλις ένα (!) ελληνικό πολεμικό σκάφος.


Ναι κύριοι, το ORUC REIS ΕΚΑΝΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΗΔΑ. 
Χαρτογράφησε κατ’ ελάχιστο όλο το βυθό μας και βέβαια ο θόρυβος των εγγύς πλοίων δεν το ενόχλησαν διόλου.
Ήδη οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ το βροντοφώναζαν από την πρώτη ημέρα ότι καταπατούνται τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, ότι οι τούρκοι κάνουν έρευνες με συνοδεία πολεμικών πλοίων και αυτό αντιστοιχεί με εισβολή και με επίθεση και πρέπει να απαντήσουμε.

Αλλά γιατί άραγε δεν παραδέχεται η κυβέρνηση την διεξαγωγή των ερευνών;
Ένα μόνο σενάριο περνάει από το μυαλό μου και ελπίζω να μην βγω αληθινός.
Δεν παραδέχθηκαν τις έρευνες γιατί είναι έτοιμοι να συρθούν σε "διαπραγματεύσεις/ διάλογο" στο προσεχές μέλλον και να ενδώσουν σε αυτά που ζητούν οι τούρκοι, δηλαδή παραχώρηση ελληνικών εδαφών, μοιρασιά του Αιγαίου, απεμπόληση του Καστελόριζου και της Κύπρου, Εσχάτη Προδοσία. 

Στην όποια τουρκική πρόκληση, στον τσαμπουκά τους, σίγουρα μπορούμε να απαντήσουμε και δυναμικά αλλά κυρίως και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ, ώστε το ORUCREIS να πάρει αμέσως πορεία επιστροφής για τη βάση του, αν βέβαια είναι πλέον ικανό να πλεύσει. 
Όπως έγινε με την προσπάθεια εμβολισμού της Φ/Γ ΛΗΜΝΟΣ από την τουρκική Φ/Γ KΕMAL REIS.
Στην περίπτωση αυτή οι τούρκοι δεν τα λογαριάσανε καλά. 
Δεν ξέρανε ότι όλα τα πλοία μας έχουν Κυβερνήτες πανάξιους, όπως ο Αντιπλοίαρχος Ι. Σαλιάρης ΠΝ της Φ/Γ ΛΗΜΝΟΣ, όπου με τη σωστή τοποθέτηση του πλοίου του στα δεξιά του τούρκου, και με το σωστό χειρισμό απέφυγε την ατυχή προσπάθεια εμβολισμού του τούρκου και στη συνέχεια του προξένησε σοβαρότατες βλάβες. ΑΞΙΟΣ !!!


Ένα άλλο σημείο που πρέπει να αναφέρω, είναι η αναγνώριση των προσπαθειών και του αγώνα που κάνουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και στην παρούσα περίπτωση του Πολεμικού Ναυτικού, από τον ελληνικό λαό και συγκεκριμένα τους ηρωικούς Κρήτες της Ιεράπετρας.
Το απόγευμα της 15ης Αυγούστου, ανήμερα της Παναγίας, οι καταστηματάρχες της πόλης της Ιεράπετρας προσέφεραν αφιλοκερδώς τρόφιμα στη Φ/Γ ΣΠΕΤΣΑΙ που είχε αγκυροβολήσει έξω από το λιμάνι.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Καφέ-Εστίασης Ιεράπετρας, Μ. Μιχελαράκης: «Δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε τα παιδιά που θαλασσοδέρνονται νυχθημερόν και βρίσκονται αντιμέτωποι με τους τούρκους να πληρώσουν. Ήταν κάτι περισσότερο από συγκινητική η προσφορά των συναδέλφων.
Όλοι ήθελαν να προσφέρουν για τα παλικάρια της φρεγάτας».

Πανάξιος ο Κυβερνήτης της Φ/Γ ΛΗΜΝΟΣ! 
Ειλικρινής ο Ναύαρχος Διακόπουλος .
Τα γράμματα ΠΝ μετά το όνομά τους, τους ακολουθούν πάντα, σημάδια των όρκων που έχουν δώσει στη σημαία και τους τηρούν. 
Μπράβο και στους κατοίκους της Ιεράπετρας.
Σωστοί και οι Έλληνες για την Πατρίδα, που σε αντίθεση με τα συστημικά ΜΜΕ των 20 εκατ. ευρώ, μόνοι τους βροντοφώναξαν από την αρχή ότι οι τούρκοι κάνουν έρευνες, έχουν ουσιαστικά εισβάλει στην Ελλάδα και χρειάζεται δυναμική απάντηση, απάντηση που μέχρι σήμερα δεν έχουμε δώσει.

Ντροπή και όνειδος σε αυτούς που προσπαθούν να μας παραπλανήσουν με ψεύτικες ειδήσεις και με τη μισή αλήθεια.
Που κουκουλώνουν τα πράγματα ώστε να μην αντιδράσουμε, βυθισμένοι στο μικρόκοσμο της καθημερινότητας, στην ψευτοενημέρωση και στα τούρκικα σήριαλ.
Έρχεται όμως, πλησιάζει η ώρα των αληθινών πατριωτών, των πολιτών που ενεργοποιούνται και νοιάζονται για την Ελλάδα, των ανθρώπων που δεν θέλουν να την παραδώσουν μικρότερη γεωγραφικά, πληθυσμιακά, εκπαιδευτικά, οικονομικά και πολιτισμικά στα παιδιά τους.
Έρχεται η ώρα των Ελλήνων για την Πατρίδα. 

Το να είσαι Έλληνας δεν είναι τυχαίο, είναι προνόμιο.

ΕΚΑΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ!!!

Αντιναύαρχος εα Μ. Παναγιωτόπουλος ΠΝ

ellhnes.net

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"