GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Καμμένος:Υπάρχει σχέδιο συνεκμετάλλευσης με Τουρκία - Αιχμές κατά Κοτζιά (Vid)

Για προσπάθεια να θιχτεί η τιμή και η υπόληψή του σε συνδυασμό με επιχείρηση αποπροσανατολισμού, αποσταθεροποίησης της πολιτικής...



Για προσπάθεια να θιχτεί η τιμή και η υπόληψή του σε συνδυασμό με επιχείρηση αποπροσανατολισμού, αποσταθεροποίησης της πολιτικής ζωής της χώρας που αφορά και στα εθνικά συμφέροντα καθώς και λόγους εκδίκησης έκανε λόγο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πρώην Υπουργός Άμυνας της Ελλάδας  Πάνος Καμμένος σε σημερινή συνέντευξη Τύπου.
Στον απόηχο των δημοσιευμάτων που τον κατονομάζουν στην Ελλάδα, ο Πάνος Καμμένος έέκανε λόγο για στημένους διαλόγους σε βάρος του, με στόχο τον ίδιο και την σύζυγό του.  

Απαντώντας σε δημοσιεύματα του Δημοσιογραφικού Ομίλου Μαρινάκη, τα οποία, όπως καταγγέλλει: «προσπαθούν να θίξουν την τιμή και την υπόληψή» του έκανε και άνοιγμα και στα εθνικά θέματα.

«Υπάρχει σχέδιο να παραχωρηθεί η εθνική κυριαρχία. 
Δεν είναι τυχαία τα όσα λένε οι Ντόκοι και οι Ροζάκηδες.»,  είπε και αναφέρθηκε στα ζητήματα του Αιγαίου και της συνεκμετάλλευσης του υποθαλάσσιου πλούτου με την Τουρκία.

Σε αυτό το πλαίσιο επιτέθηκε και στον πρώην υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Κοτζιά λέγοντας ότι είχε δηλώσει ότι «δεν πρέπει να είμαστε μονοφαγάδες» στα ζητήματα εκμετάλλευσης του Αιγαίου.

«Υπάρχουν κάποιοι που έχουν στόχο την αποσταθεροποίηση της χώρας» είπε και υποστήριξε ότι οι δηλώσεις Κοτζιά δεν ήταν τυχαίες.

«Δεν πρόκειται να κάνω πίσω και δεν πρόκειται με κανένα τρόπο να αφήσω να θιχτούν οι ΑΝΕΛ.
Δεν πρόκειται να αφήσουμε με κανένα τρόπο την παράδοση του Αιγαίου και το νέο σχέδιο Ανάν στην Κύπρο» κατέληξε μεταξύ άλλων  ο Π. Καμμένος.


sigmalive.com

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"