GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΠΟΎ Θ' ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΚΕΡΙΑ; ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΆ ΣΟΦΙΑ!

Ομιλία του Γιώργου Σαγιά στην εκδήλωση για την Αγιά Σοφιά στη Θήβα (24/7/20) ΠΟΎ Θ' ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΚΕΡΙΑ; ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΆ ΣΟ...



Ομιλία του Γιώργου Σαγιά στην εκδήλωση για την Αγιά Σοφιά στη Θήβα (24/7/20)

ΠΟΎ Θ' ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΚΕΡΙΑ;
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΆ ΣΟΦΙΑ!

Ευχαριστώ θερμώς τους οργανωτές τής σημερινής Συγκέντρωσης Διαμαρτυρίας κατά τής μετατροπής τού αιωνίου συμβόλου τής Ορθοδοξίας, της Αγίας τού Θεού Σοφίας σε τζαμί, υπό των Τούρκων κατακτητών τής πρωτεύουσας των Ελλήνων Κωνσταντινούπολης. 
Σε πείσμα των προσκυνημένων και των νενέκων, σηκώνετε το ανάστημά σας εσείς και γίνεστε μπροστάρηδες και πρωτοπόροι, οργανώνοντας και ομιλία στην ιστορική πόλη τής Θήβας.
Στη Βοιωτία, στη Στερεά Ελλάδα, χτυπά σήμερα εδώ δυνατά η καρδιά τής Ορθοδοξίας και της Ελλάδας, η καρδιά των απροσκύνητων και των ελεύθερων!
Οι χτύποι της φτάνουν σε κάθε γωνιά τής πατρίδας μας, σε κάθε Έλληνα και σε κάθε Χριστιανό τής Διασποράς και της Οικουμένης!
Όλοι μαζί εδώ ενωμένοι, ως αδιάσπαστη κυτταρική αλυσίδα τής αιωνίου Ελλάδος, συντονίζουμε αυτή την ώρα τους χτύπους τής καρδιάς μας με όλα τα αδέρφια μας, προσευχόμαστε στο Θεό και υψώνουμε το ανάστημά μας απέναντι στον εχθρό, φωνάζοντας δυνατά:
-"Πού θ' ανάψουμε κεριά"; - "Μέσα στην Αγιά Σοφιά"!
-"Πού θ' ανάψουμε κεριά"; -"Μέσα στην Αγιά Σοφιά!
-"Πού θ' ανάψουμε κεριά"; -"Μέσα στην Αγιά Σοφιά"!
Εύ γε!
Εύ γε σε όλους εσάς, που σε καιρούς χαλεπούς, σε καιρούς ηττοπάθειας, ωχαδερφισμού, ατομολατρίας και καλλιεργούμενων φοβικών συνδρόμων, είστε σήμερα εδώ, ασπίδα και βέλη τής Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού, αποδεικνύοντας το απροσκύνητον τού Έλληνος, τη δύναμη τής ψυχής, την βαθειά σας πίστη!
Είστε εδώ, είμαστε εδώ, όρθιοι και ευθυτενείς, αξιοπρεπείς και υπερήφανοι, με πύρωμα ψυχής και βλέμμα καθαρό, στέλνοντας μήνυμα αντίστασης κι ελπίδας, εντός και εκτός συνόρων, ότι αρνούμαστε πολιτικές υποτέλειας και τακτικές ήττας!
Είμαστε η φύτρα τού Αχιλλέα και τού Μεγαλέξανδρου, τού Παλαιολόγου και του Παλληκαρίδη• δεν είμαστε οι τελευταίοι τού χθες, είμαστε οι πρώτοι τού αύριο!
Στέλνουμε μήνυμα σε πολιτικούς και θρησκευτικούς ταγούς, σε στρατιωτικούς και δικαστικούς, σε πανεπιστημιακούς και πνευματικούς ανθρώπους, σε ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών, σε καθηγητές και δασκάλους, σε φοιτητές και μαθητές, σε εργαζομένους και σε ανέργους, σε εφοπλιστές και επιχειρηματίες, σε ελεύθερους επαγγελματίες και σε αγρότες, σε ανθρώπους κάθε εργασίας και κάθε επαγγέλματος:
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
Φτάνει πια με τον ενδοτισμό και την υποτέλεια! Φτάνει πια με τις εθνικές υποχωρήσεις, τις εθνικές ήττες, τις εθνικές ταπεινώσεις, τους εθνικούς εξευτελισμούς!
Φτάνει πια με το σφυροκόπημα κατά της Ορθοδοξίας και των Ορθοδόξων, του Ελληνισμού και των Ελλήνων!
8 Χριστιανοί σκοτώνονται παγκοσμίως καθημερινά γιατί είναι Χριστιανοί!
260.000.000 εκατομμύρια Χριστιανοί διώχθηκαν από Νοέμβριο του 2018 έως και τον Οκτώβριο τού 2019 γιατί ήταν Χριστιανοί!
Το 37% της Κύπρου αιχμάλωτο.
Η Μακεδονία "στο σφυρί".
Στο Αιγαίο πεμπτοφαλαγγίτες προωθούν συνεκμετάλλευση!
Η σιωπή είναι συνενοχή!
Η προδοσία είναι έγκλημα!
Σήκω πάνω Χριστιανέ! Σήκω πάνω Έλληνα!

Λόγια καθαρά όπως πάντα:

Η Αγία Σοφία θεμελιώθηκε το 532 μ. Χ. και εγκαινιάστηκε από τον Ιουστινιανό ως Χριστιανικός Ναός το 537 μ.Χ. ενώ ο ιδρυτής τού Ισλαμισμού Μωάμεθ γεννήθηκε το 570, δηλαδή 33 χρόνια αργότερα από τα εγκαίνια του ιερού ναού των Χριστιανών.
Συνεπώς η κατασκευή και η χρήση του ήταν αποκλειστικά από .....

για τη συνέχεια kentrofi.gr



ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"