GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Πλεύρης σε ΣΚΑΪ: Αστυνομικός που υπηρετεί στον ΣΥΡΙΖΑ εμπόδισε σύλληψη στα επεισόδια

Σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ Θάνο Πλεύρη που μίλησε στον ΣΚΑΪ, έχει γίνει μηνυτήρια αναφορά από ειδικό φρουρό ο οποίος κατά τη...



Σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ Θάνο Πλεύρη που μίλησε στον ΣΚΑΪ, έχει γίνει μηνυτήρια αναφορά από ειδικό φρουρό ο οποίος κατά τη διάρκεια επεισοδίων του επιτέθηκε ένα άτομο που βρισκόταν στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ.

Αστυνομικός συνδικαλιστής που υπηρετεί στο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορείται από άλλους συνδικαλιστές της αστυνομίας ότι παρενέβη κατά τα χθεσινά επεισόδια στο Σύνταγμα και απελευθέρωσε άτομα που είχαν συλληφθεί για πρόκληση επεισοδίων.

Σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ Θάνο Πλεύρη που μίλησε στον ΣΚΑΪ, έχει γίνει μηνυτήρια αναφορά από ειδικό φρουρό ο οποίος κατά τη διάρκεια επεισοδίων του επιτέθηκε ένα άτομο που βρισκόταν στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ.
Το συγκεκριμένο άτομο πήγε να το συλλάβει και κατά τη σύλληψη δέχτηκε αντικείμενα.
Στη συνέχεια ήρθε ένας άνθρωπος ο οποίος απέτρεψε τη σύλληψη, τον έσπρωξε και τον άφησε να φύγει.

Ο ειδικός φρουρός, όπως ανέφερε ο κ. Πλεύρης, προσπάθησε να τον ξανασυλλάβει  και τότε ο άλλος μπήκε μπροστά του και του είπε: «Εδώ είναι το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ, είμαι αστυνομικός συνάδελφος αξιωματικός.»


Επιβεβαίωση για το περιστατικό έδωσε ο πρόεδρος ειδικών φρουρών Βασίλης Ντούμας στον ΣΚΑΪ, λέγοντας πως ο συγκεκριμένος αστυνομικός είναι αποσπασμένος στον ΣΥΡΙΖΑ..

«Επειδή ενδιαφέρθηκα να μάθω για την ιδιότητα του και πάλι σας λέω ότι δεν είναι μεμπτό το ότι εργάζεται στο ΣΥΡΙΖΑ.
Μεμπτό είναι το ότι πάνω από την καλώς εννοούμενη ιδεολογική του ταυτότητα, πολιτική ή κομματική, βάζει το ιερό καθήκον και αποτρέπει έναν αστυνομικό από το να σώσει τη ζωή πολίτη και να σώσει την περιουσία αλλού.», τόνισε ο κ. Ντούμας.

Βαρύτατο ποινικό αδίκημα και τρομερό πειθαρχικό αδίκημα είναι, σύμφωνα με τον συνδικαλιστή αστυνομικό Σταύρο Μπαλάσκα ο οποίος επίσης μίλησε για το περιστατικό στον ΣΚΑΪ, η απελευθέρωση κρατούμενου από εν ενεργεία αστυνομικό.

«Είτε απελευθερώσεις έναν έμπορο ναρκωτικών είτε απελευθέρωσεις έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει συλληφθεί για βανδαλισμούς και οτιδήποτε άλλο, όταν ο αστυνομικός με την ταυτότητα του διατάζει να απελευθερωθεί ένας άνθρωπος που πρέπει να κρατηθεί για παράνομη πράξη είναι θέμα.», είπε.

Πηγή: skai.gr


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"