GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Πυροβόλησαν τον Στέφανο Χίο! - Στο νοσοκομείο ο δημοσιογράφος (σκληρή φωτό)

Τραυματισμένος στο λαιμό από πυροβόλο όπλο Οι γιατροί τον μετέφεραν με ασφενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου παραμένε...




Τραυματισμένος στο λαιμό από πυροβόλο όπλο

Οι γιατροί τον μετέφεραν με ασφενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου παραμένει για νοσηλεία, ενώ όπως είπε άγνωστος τον πυροβόλησε στην είσοδο του σπιτιού του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι δράστες παραμόνευαν έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου στα Βριλήσσια και μόλις ο ίδιος εμφανίστηκε, τον πυροβόλησαν δύο φορές, ενώ δύο σφαίρες δέχτηκε και το αυτοκίνητο του Στέφανου Χίου.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μία σφαίρα τον πέτυχε στο λαιμό περνώντας ξυστά από την καρωτίδα, ενώ η δεύτερη πέρασε πάνω από το αριστερό στήθος λίγα εκατοστά μακριά από την καρδιά και αυτό που έσωσε τον δημοσιογράφο είναι το γεγονός ότι το όπλο του δράστη μπλόκαρε πριν αδειάσει και τις υπόλοιπες σφαίρες πάνω του.

Η κατάσταση της υγείας του σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες χαρακτηρίζεται ελεγχόμενη.

Την έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών, ανέλαβαν αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, οι οποίοι έξω από το σπίτι βρήκαν δύο κάλυκες από πυροβόλο όπλο.



ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"