GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Αποκάλυψη-σοκ: Τα Σκόπια μπορούσαν να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ χωρίς αλλαγή ονόματος!

Τι δηλώνει ο εκπρόσωπος του Σόρος στα Σκόπια; Οπρώην διευθυντής της «Ανοικτής Κοινωνίας» στα Σκόπια (του ιδρύματος του πολυε...



Τι δηλώνει ο εκπρόσωπος του Σόρος στα Σκόπια;

Οπρώην διευθυντής της «Ανοικτής Κοινωνίας» στα Σκόπια (του ιδρύματος του πολυεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος), Βλαντίμιρ Μιλτσίν στην εκπομπή του Καναλιού 5, «Μόνο Αλήθεια» [Само вистина], δήλωσε ότι τα Σκόπια θα μπορούσαν να γίνουν μέλος του ΝΑΤΟ χωρίς να αλλάξει το συνταγματικό όνομα, επισημαίνοντας ότι δεν βλέπει καμία αλλαγή στη χώρα από την ένταξή της στο ΝΑΤΟ, εκτός του ότι ένας κυβερνητικός αξιωματούχος πηγαίνει σε συναντήσεις συντονισμού.

« Νομίζω ότι θα γινόμασταν μέλος του ΝΑΤΟ χωρίς να αλλάξουμε το όνομα. Αλλά ακόμα κι αν γινόμασταν μέλος του ΝΑΤΟ μετά από τρία χρόνια, τι θα άλλαζε; 
Τι έχει αλλάξει de facto στη «Μακεδονία» από τότε που γίναμε μέλος του ΝΑΤΟ;

»Δεν έχω καμία απάντηση σε αυτό, εκτός από το ότι ένας από τους αξιωματούχους μας θα πάει τώρα σε συνάντηση συντονισμού», δήλωσε ο Μιλτσίν.

Όσον αφορά τις εκλογές, είπε ότι πρόκειται για παράτυπες εκλογές και λόγω αυτού του περίεργου αποτελέσματος θα υπάρξει μια δυσλειτουργική κυβέρνηση που δεν λειτουργεί προς το συμφέρον των πολιτών, αλλά λειτουργεί προς το συμφέρον των κομμάτων και των συμφερόντων που τα συνδέει.

Ο Μιλτσίν πρόσθεσε ότι αυτή είναι μια σαφής νίκη, αλλά,  με μια μικρή διαφορά, που υποδεικνύει ότι η επόμενη κυβέρνηση θα έχει πρόβλημα λειτουργίας.

pentapostagma.gr

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"