GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Κ. Λουκόπουλος: Διπλωματικό ολίσθημα και Τουρκική Στρατηγική

«Οι Διεθνείς Σχέσεις και οι όποιες συναντήσεις Αξιωματούχων – Εκπροσώπων Χωρών δεν είναι απλή παρέα για ένα ποτό»  σχολιάζει στ...



«Οι Διεθνείς Σχέσεις και οι όποιες συναντήσεις Αξιωματούχων – Εκπροσώπων Χωρών δεν είναι απλή παρέα για ένα ποτό»  σχολιάζει στον 98.4 ο γεωπολιτικός αναλυτής Κ. Λουκόπουλος, αναφορικά με τα όσα διαμηνύονται αυτή την ώρα στον απόηχο της τριμερούς συνάντησης στο Βερολίνο, μεταξύ Γερμανίας – Ελλάδας – Τουρκίας.
Εκτιμά ότι είναι ανοικτό το ενδεχόμενο η Ελλάδα να ζήτησε το διάλογο για την αγορά ηρεμίας , ενώ προτρέπει την Κυβέρνηση να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις για την ασφάλεια της χώρας, αντί της επιλογής του ρόλου του ουραγού.
Είπε ότι η Τουρκία θα προχωρήσει στα επόμενα βήματα των προκλήσεων της Νότια της Κρήτης, σε Καστελόριζο και Κυπριακή ΑΟΖ , ενώ καθοριστικής σημασίας τις εξελίξεις στη Λιβύη που μας εμπλέκουν άμεσα.
«Με μία τέτοια χώρα όπως η Τουρκία δεν μπορείς να συζητάς γενικώς και αορίστως γιατί στο τέλος κινδυνεύεις υπό την πίεση ενός προσχηματικού διαλόγου στην ουσία να συζητάς επί των δικών σου κυριαρχικών δικαιωμάτων» επισήμανε.


984radio

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"