GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Π. Ήφαιστος: Δεν ξέρω αν οι Έλληνες γνωρίζουν τι κέρδισαν με τους αγώνες τους οι πρόγονοι τους και τι διακυβεύεται σήμερα με τη πολιτική που ασκείται

Οι Τούρκοι εισέρχονται στο δικό μας κυριαρχικό χώρο, στέλνουν  μηνύματα στην Αίγυπτο και στη Λιβύη, επιχειρεί να αρπάξει τη μι...




Οι Τούρκοι εισέρχονται στο δικό μας κυριαρχικό χώρο, στέλνουν  μηνύματα στην Αίγυπτο και στη Λιβύη, επιχειρεί να αρπάξει τη μισή Ελληνική Επικράτεια, λέει σήμερα στον 98.4 ο  καθηγητής Διεθνών Σχέσεων - Στρατηγικών Σπουδών στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του πανεπιστημίου Πειραιώς, αναφερόμενος στις Naftex που έχει εκδώσει η Γειτονική χώρα.

«Δεν ξέρω αν οι Έλληνες γνωρίζουν» προσθέτει «τι κέρδισαν με τους αγώνες τους οι πρόγονοι τους και τι διακυβεύεται σήμερα με τη πολιτική που ασκείται.

«Η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια να μπει σε συζητήσεις.
Η Τουρκία πέρασε την κόκκινη γραμμή με ένα καλά σχεδιασμένο σκοπό να πλήξει την υφαλοκρηπίδα. 
Μπαίνουμε στη διαδικασία ενδοπολεμικής αποτροπής» είπε.

Σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας του πρωθυπουργού Αλέξη Διακόπουλου, ότι δεν βλέπει κλιμάκωση, πως η ένταση θα πέσει και πως η λύση θα ήταν η απευθείας συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν αλλά όχι υπό καθεστώς έντασης είπε:»
Όσο πιο ευγενικά μπορώ λέω ότι αν ήμουν σύμβουλος εθνικής ασφάλειας θα απέφευγα τέτοιες δηλώσεις την ώρα που στον Ελληνικό λαό καλλιεργούν την αντίληψη αποφυγής σύρραξης.
Ελπίζω να μην οδηγηθούμε στην πικρά διαπίστωση ότι μπαίνουμε σε διαπραγματεύσεις γιατί τότε το πολιτικό σύστημα θα πρέπει να πει στους πολίτες ότι παραχωρεί κυριαρχία και κυριαρχικά δικαιώματα σχεδόν στη μισή θαλάσσια επικράτεια του». 


984radio

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"