GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα σε χρειάζονται στο πλευρό τους

Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας με πολλές επετειακές αναφορές (μεταπολίτευση 1974,  δημοψήφισμα 2015, εθνικές εκλογές 2019), οπότε εί...



Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας με πολλές επετειακές αναφορές (μεταπολίτευση 1974, δημοψήφισμα 2015, εθνικές εκλογές 2019), οπότε είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια σύντομη (αλλά όχι πρόχειρη) ματιά στην σημερινή κατάσταση.

Δηλαδή, στην ύπαρξη μιας Χώρας ουσιαστικά υποταγμένης, χωρίς βαθύ νόημα και ουσία ύπαρξης και σκοπό πέρα από την συνεχιζόμενη παραρτηματοποίησή της με σκληρούς αποικιακούς όρους από τους διεθνείς τοκογλύφους, την ευρωκρατία και τις μεγάλες δυνάμεις. 
Ταυτόχρονα, βρίσκεται σε διαρκή υποχωρητικότητα προς τον ασταμάτητο τουρκικό επεκτατισμό.
Μία Χώρα χωρίς Εθνική και Κοινωνική αντιπολίτευση, χωρίς τον πολιτικό φορέα που θα την εκφράζει.
Η τελευταία αναφορά, η απουσία δηλαδή Εθνικής και Κοινωνικής αντιπολίτευσης, σημαίνει την έλλειψη στόχων γύρω από τα καίρια και σοβαρά ζητήματα που συνδέονται άμεσα με την ίδια την ύπαρξη και επιβίωση της Πατρίδας και του Λαού, της Χώρας και της Κοινωνίας.

Η παρατεταμένη σύγχυση γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα και η συνεχής επίκληση μιας δήθεν «κανονικότητας», στην οποία συμμετέχουν με διαφορετικά ποσοστά όλοι οι μετέχοντες στο συστημικό πολιτικό σκηνικό του «Συνταγματικού τόξου», έχει περάσει και μέσα στο σκεπτικό της Λαϊκής συνείδησης, που δεν είδε όλα αυτά τα χρόνια κάποιο ξεχωριστό και φωτεινό παράδειγμα μιας άλλης πολιτικής πορείας και πρακτικής, ακόμα και από όσους κατήγγειλαν τα εθνοκτόνα Μνημόνια, την κατοχή της Χώρας, τους διεθνείς τοκογλύφους, τον διεφθαρμένο πολιτικό κόσμο κλπ.

Πριν από ένα χρόνο η «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τιμωρήθηκε εκλογικά, όχι μόνο γιατί αποδείχθηκε και αυτή βαθύτατα διεφθαρμένη, αλλά και επειδή υποτίμησε βάναυσα τα Εθνικά αισθήματα του Ελληνικού Λαού στην υπόθεση της Μακεδονίας ΜΑΣ, τιμωρούμενη αρχικά στις ευρωεκλογές και μετά στις εθνικές εκλογές, όπου μπορεί να μην συνετρίβη, αλλά δεν μπόρεσε να ανακόψει την αυτοδυναμία της ΝΔ.
Οι περισσότεροι Ελληνες ψήφισαν την ΝΔ ως μία ψήφο αντίδρασης απέναντι στην εθνομηδενιστική ρητορεία του ΣΥΡΙΖΑ και όχι ως συνειδητή επιλογή του νεοφιλελεύθερου πολιτικού λόγου της.
Ενα χρόνο μετά είναι ολοφάνερο σε ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό Ελλήνων ότι η ΝΔ βαδίζει και αυτή στα εθνομηδενιστικά και αντιλαϊκά χνάρια του ΣΥΡΙΖΑ.
Παρά τις διαβεβαιώσεις του Μητσοτάκη ότι δεν πρόκειται να κάνει πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Ενώ, λοιπόν, είναι κάτι παραπάνω από ορατό ότι υπάρχει πολύ μεγάλη ανάγκη για μια πολιτική αντιπολίτευση στην Χώρα με σαφή Εθνικό και Κοινωνικό περιεχόμενο, εντούτοις μέχρι προ ολίγου καιρού δεν υπήρχε κάποια προσπάθεια που να έθετε με σοβαρότητα το ζήτημα των προϋποθέσεων για την ύπαρξή της.
Η ίδρυση του πολιτικού φορέα ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα, παρότι έχει διάρκεια ζωής κάτι λιγότερο από δύο μήνες, έχει όλα τα απαραίτητα φόντα για την σύνδεση των προσπαθειών μας με την ανάγκη έκφρασης και νοηματοδότησης ενός σύγχρονου Εθνικιστικού λόγου, ο οποίος ενεργητικά και ευεργετικά μπορεί να προτείνει εφικτές και ρεαλιστικές λύσεις στα κρίσιμα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Χώρα και η Κοινωνία.
Η οργανωτική σύνδεση κάθε Συνειδητοποιημένου Ελληνα Πατριώτη στην προσπάθεια αυτή είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμη και επιβεβλημένη.

Σε όλη την επικράτεια τα οργανωτικά κύτταρα των ΕΛΛΗΝΩΝ για την Πατρίδα αναπτύσσονται με γοργούς, αλλά και προσεκτικούς, ρυθμούς, έτσι ώστε το ταχύτερο δυνατόν να χτιστεί και να δυναμωθεί ο Εθνικός Πολιτικός Φορέας Αντίστασης και Αντεπίθεσης απέναντι στα ξένα κέντρα αποφάσεων και τους ελληνόφωνους συνεργάτες τους, που προσπαθούν να μετατρέψουν την Χώρα σε χώρο και τον Ομοιογενή Λαό της σε ετερογενή πληθυσμό.
Οι ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα χρειάζονται στο πλευρό τους κάθε Ελληνα Πατριώτη που θέλει να Αγωνιστεί για την Ελευθερία του Εθνους του

Γιώργος Μάστορας


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"