GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η Ραχήλ Μακρή ζητά υπεύθυνη δήλωση από τον Κικίλια , Κεραμέως για να φορέσει μάσκα!

Η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή κάλεσε τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση ότι δεν θα πάθει τίποτα απ...



Η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή κάλεσε τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση ότι δεν θα πάθει τίποτα από τη χρήση μάσκας.

Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν θα πάθει τίποτα από τη χρήση μάσκας ζήτησε από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή.

«Ο κύριος Κικίλιας και η κυρία Κεραμέως θα υπογράψουν την παρακάτω δήλωση βεβαίωση.
Θα βεβαιώσουν τους Έλληνες πολίτες ότι η χρήση μάσκας δεν ενέχει κινδύνους για την υγεία των πολιτών και δεν έχει επιπτώσεις σ’ αυτήν» έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook.

Και συνέχισε: «Θα αναλάβουν την πλήρη και αποκλειστική αστική και ποινική ευθύνη για οποιαδήποτε βλάβη υποστώ εγώ και τα παιδιά μου από τη χρήση μάσκας»

«Την ίδια βεβαίωση-δήλωση που ετοίμασε ο δικηγόρος κύριος Αντωνιάδης θα έχω μαζί μου για να υπογράψει οποιοσδήποτε επιχειρήσει να υποχρεώσει εμένα και τους γιους μου, να φορέσουμε τη μάσκα» έσπευσε να προσθέσει η κα Μακρή.



Και κατέληξε: «Όταν υπογράψεις τη βεβαίωση-δήλωση, εγώ πρώτη θα φορέσω την άλλη στιγμή τη μάσκα. Υπόγραψε τη βεβαίωση – δήλωση».

Υπενθυμίζεται ότι από την Τετάρτη 29 Ιουλίου του 2020, η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική σε:


  • ΔΕΚΟ, τράπεζες και γραφεία εξυπηρέτησης κοινού
  • καταστήματα λιανικής και τροφίμων (φούρνοι, κρεοπωλεία κ.λπ.)
  • κέντρα αισθητικής, κομμωτήρια


Καθώς και:


  • Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ταξί, πλοία, αεροπλάνα
  • σούπερ μάρκετ, καταστήματα εστίασης (για τους εργαζόμενους)
  • νοσοκομεία, ιατρεία, διαγνωστικά κέντρα
  • ασανσέρ

Μάλιστα, η κυβέρνηση εξετάζει, σε επόμενη φάση, το ενδεχόμενο υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σ’ όλους τους κλειστούς χώρους, συμπεριλαμβανομένων των εκκλησιών και των χώρων εργασίας.

sputniknews.gr


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"