GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Οπαδοί του Παναθηναϊκού πήγαν με μαχαίρια στο σπίτι του Γιαννακόπουλου - Σκληρές εικόνες (βίντεο)

Με μαχαίρια πήγαν οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού στην οικία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με τον ίδιο να καταγγέλλει πως πέταξαν ...



Με μαχαίρια πήγαν οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού στην οικία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με τον ίδιο να καταγγέλλει πως πέταξαν πέτρες.

Περίπου 100 άτομα με 50 δίκυκλα, κρατώντας αιχμηρά αντικείμενα στα χέρια και πέτρες, επιτέθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο της οικίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. 

Ανήμερα της συμπλήρωσης δύο χρόνων από τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου, μερίδα οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού, βρέθηκε έξω από το σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τα πνεύματα να ήταν αρκετά οξυμένα όπως φάνηκε και μέσω του Live Instagram από τον λογαριασμό του. 

Μάλιστα οι οπαδοί έβγαλαν και μαχαίρια, με τους ανθρώπους της ασφάλειας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, όμως να διατηρούν τη ψυχραιμία τους και να καταφέρουν να τους κρατήσουν εκτός σπιτιού.

Ο μέχρι πρότινος ισχυρός άντρας της ομάδας μπάσκετ τριφυλλιού εξέφρασε την αγανάκτησή του και προς την ελληνική πολιτεία λέγοντας «η Αστυνομία που είναι;
Το μόνο που τους νοιάζει είναι ο κορωνοϊός και να κλείνουν τον κόσμο στα σπίτια του».

Τα επεισόδια αρχίζουν στο 4:00 του παρακάτω βίντεο: 


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"