GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Κάποια βουλευτής Πέρκα, σύντροφος Βίτσα, θέλει να γκρεμίσει το μνημείο στο Πισοδέρι

Κάποια βουλευτής που ακούει το όνομα Πέρκα αν και Θεοπίστη, πιστεύει στο δικό της θεό και σε άλλη διάσταση. Την ενοχλεί το μνη...



Κάποια βουλευτής που ακούει το όνομα Πέρκα αν και Θεοπίστη, πιστεύει στο δικό της θεό και σε άλλη διάσταση.
Την ενοχλεί το μνημείο στο αιματοβαμένο Πισοδέρι, εκεί που οι εθμνομηδενιστές έπνιξαν στο αίμα χιλιάδες Μακεδόνες που αντιτάχθηκαν στην προδοτική και εγκληματική συμφωνία του βούρκου των Πρεσπών.


Έστειλε επιστολή με την ιδιότητα της βουλευτού Φλώρινας ,η Θεοπίστη Πέτη Πέρκα, ανάθεμα αν ξέρει την ιστορία του τόπου της, στο Δήμαρχο και στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πρεσπών και ζητά να ανακληθεί η απόφαση για την τοποθέτηση του μνημείου εθνικής ντροπής, διότι όπως ισχυρίζεται προάγει τον διχασμό και το σκοταδισμό.

Κυρία Πέρκα εδώ γελάμε, γιατί μιλάει για διχασμό αυτή που έγραψε στα παλιά της παπούτσια το 80% των Ελλήνων που αντιτάχθηκαν στο καρκίνωμα Κοτζιά και παρέδωσε χωρίς λαική εξουσιοδότηση , αντισυνταγματικά και παράνομα Όνομα, Ταυτότητα, Γλώσσα και Έδαφος.


Η Πέρκα , σύντροφος του ισχυρού άνδρα της Κουμουνδούρου πρώην Υπουργού κ. Βίτσα ανοίκει στην κατηγορία των στελεχών που χαρακτηρίζονται ευνοημένα και μια «αόρατη δύναμη» την έσπρωχνε πολιτικά.
Από την πρώτη στιγμή στη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κατέλαβε σημαντικές θέσεις εξουσίας και είναι γεγονός ότι δεν άφησε αποτύπωμα και έργο.

Ειδικά στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών όπου κατείχε τη θέση της Γενικού Γραμματέως  τα σχόλια που ακούστηκαν για την παρουσία της δεν ήταν κολακευτικά, δημιούργησε πολλά θέματα , είχε κακές σχέσεις με την πολιτική ηγεσία και αντικαταστάθηκε στη διετία λαμβάνοντας την αντίστοιχη θέση στη Δημόσια Περιουσία του Υπουργείου Οικονομικών.
Το κομματικό σύστημα Βίτσα δεν την άφησε εκτός καρέκλας ούτε μια μέρα και μάλιστα την τοποθέτησαν παράλληλα με τις κυβερνητικές θέσεις και στη θέση της Συντονίστριας στην επένδυση του Ελληνικού όπου και εκεί είχε μηδενικό έργο.
Έπαιζε εξαρχής με προσωπική ατζέντα και ακολουθούσε στρατηγική που θα την έβαζε στα έδρανα της Βουλής.

Έτσι την αβάνταραν για να εκλεγεί βουλευτής και το κατάφεραν.
Μάλιστα το ψηφοδέλτιο στη Φλώρινα ήταν κομένο και ραμένο στα μέτρα της και έβγαζε μάτια ότι φρόντισαν να είναι επικεφαλής, μιας και άρχιζε αλφαβητικά με το όνομα της.
Οι γνωρίζοντες λένε ότι ο Βίτσας επέβαλε στην επιτροπή ψηφοδελτίων να μην υπάρχει συνυποψήφιος της με επώνυμο που θα ήταν πάνω από της συντρόφου του, έτσι ώστε να καρπωθεί το εκλογικό μπόνους.

Σήμερα η Πέρκα απειλεί Δήμαρχο και Δημοτικό Συμβούλιο Πρεσπών ότι αν δεν ανακαλέσουν την απόφαση τους για την τοποθέτηση του μνημείου της προδοσίας, θα κινηθεί νομικά εναντίον τους.

Πιστεύει ότι θα ξεχαστεί η προδοσία με τέτοιες ενέργειες;
Ότι θα πάθει ιστορική αμνησία το 80% των Ελλήνων;
Προφανώς και θέλει να σβήσει από την μνήμη μας τις εικόνες με τους ματωμένους πολίτες, με τα χημικά και τις αγριότητες των πραιτωριανών της «αριστερής προοδευτικής»  κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.


Να θυμίσουμε  ότι προ ημερών τοποθετήθηκε μαρμάρινο μνημείο από την ομάδα «Μακεδόνες Δραμινοί» στο Πισοδέρι Φλώρινας, ως ανάμνηση της διαδήλωσης κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιουνίου του 2018.

Σύμφωνα με την ομάδα η πρωτοβουλία τους έχει και τη νομιμοποίηση τόσο από τον Δήμο Πρεσπών όσο και από τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πισοδερίου, με τον δήμαρχο Παναγιώτη Πασχαλίδη να αναφέρει πως «εφόσον συμφώνησε ο πρόεδρος και εμείς δώσαμε την άδεια για το χώρο».


Ακολουθεί η επιστολή της Πέρκα , μνημείο εθνικής αθλιότητας, που έχει ξεσηκώσει σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και σε όλους τους Μακεδόνες που ετοιμάζουν σκληρή απάντηση.

Δήμαρχο Πρεσπών, κ. Παναγιώτη Πασχαλίδη

Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Πρεσπών

Πρόεδρο Τ.Κ Πισοδερίου, κ. Μούσια Θωμά

Κοινοποίηση: MME

Αγαπητέ Δήμαρχε, αγαπητοί Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδρε της Τ.Κ. Πισοδερίου,

Με λύπη μου έμαθα την απόφασή σας να αδειοδοτήσετε την τοποθέτηση μνημείου ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών σε χώρο της κοινότητας Πισοδερίου.

Ανεξάρτητα με την άποψη του οποιουδήποτε η εν λόγω συμφωνία έχει γίνει παραδεκτή από δυο διαδοχικές κυβερνήσεις – τη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που την πέτυχε και της ΝΔ που εκ των υστέρων την υιοθετεί- και έχει εγκωμιαστεί από την παγκόσμια κοινότητα. Είναι εμφανές πως την περίοδο που είναι αναγκαία η μέγιστη ενότητα, το μνημείο αυτό έρχεται να διχάσει τον ελληνικό λαό και να υποδαυλίσει εθνικισμούς.

Η δικαιολογία ότι είναι μνημείο δήθεν αγώνα, από συλλογικότητα της Δράμας, είναι επιεικώς απαράδεκτη.
Αλλοίμονο εάν κάθε συλλογικότητα δημιουργούσε ένα μνημείο για κάθε της κινητοποίηση. Τότε η Ελλάδα θα ήταν γεμάτη μνημεία.
Και ανάμεσά τους δυστυχώς όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση και μνημεία μισαλλοδοξίας και σκοταδισμού.
Άλλωστε οι κάτοικοι του νομού μας έχουν και το νου και τη γνώση να αναγνωρίζουν τι πρέπει να τιμηθεί και δεν χρειάζονται τέτοιες υποδείξεις και ενέργειες από συλλογικότητες άλλων περιοχών.

Παρακαλώ για την ανάκληση της απόφασης προς το συμφέρον της ομοψυχίας και σας γνωρίζω πως σε αντίθετη περίπτωση θα χρησιμοποιήσω όλα τα νόμιμα μέσα ώστε να αποκατασταθεί η νομιμότητα, η ηρεμία και η ενότητα στην περιοχή μας.

Με εκτίμηση

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας

Αναπλ. Τομεάρχης Μεταφορών

Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"