GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η ενοχική σιωπή της Ελλάδας οδηγεί τους Βορειοηπειρώτες στην καταστροφή

Το τελευταίο χρονικό διάστημα όλο και περισσότερο εντείνεται η εχθρική στάση των ακραίων εθνικιστικών κύκλων προς τους Έλληνες τ...



Το τελευταίο χρονικό διάστημα όλο και περισσότερο εντείνεται η εχθρική στάση των ακραίων εθνικιστικών κύκλων προς τους Έλληνες της Αλβανίας.
Τα τραγικά περιστατικά που συνέβησαν πρόσφατα στην Κρανιά του Δήμου Φοινικαίων, φέρνουν στο προσκήνιο πρακτικές ενός ξεπερασμένου καθεστώτος οι οποίες έχουν ως απώτερο σκοπό τον ξεριζωμό των Ελλήνων της περιοχής και τη μετοίκηση τους εκτός της προγονικής τους γης.
Παρά τα όσα προσπαθούν να κάνουν οι τοπικοί φορείς οι προσδοκίες τους για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο, φαίνεται πως ολοένα και μειώνονται, ενώ οι επεμβάσεις των αστυνομικών αρχών, μέχρι τώρα, αποβαίνουν άκαρπες.

Ποιός είναι εκείνος που μπορεί να εγγυηθεί μία ομαλή και ασφαλή ζωή στους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου; 
Κανένας δεν είναι ακόμη σε θέση να το γνωρίζει, μιας και η επίσημη Ελλάδα, μέχρι στιγμής δεν έχει αντιδράσει, ενώ όλα αυτά τα χρόνια, από μέρους της δεν υπήρξε καμία δυναμική - διπλωματική παρέμβαση, πλην των γνωστών δηλώσεων που αφορούν μια αόριστη επιβολή προσκομμάτων στην ευρωπαϊκή πορεία της Αλβανίας.
Μετά από τα τόσα σκληρά γεγονότα, που όλο και αυξάνεται η συχνότητα της εμφάνισής τους, οι ελληνικοί φορείς αρέσκονται στις γενικευμένες δηλώσεις, ευελπιστώντας σε μια άμεση αλλαγή της αλβανικής πλευράς! 

Η στάση της επίσημης ελληνικής πολιτείας, είναι απειλητικώς ενοχική και θέτει άμεσα σε κίνδυνο τους Έλληνες που επιμένουν ακόμη να ζουν στην Αλβανία. 
Εάν προσπαθήσουμε να απαριθμήσουμε αναλυτικά όλα εκείνα τα περιστατικά του υποχθόνιου εκφοβισμού τα οποία αφορούν τον ύπουλο «πόλεμο» χαμηλής έντασης, προς την Ε.Ε.Μ., δε θα επαρκούσε σε καμία περίπτωση η έκταση του παρόντος άρθρου. 
Είναι στην κρίση του καθενός νοήμων ανθρώπου, η καταστροφή που μπορεί να επέλθει με μαθηματική ακρίβεια, σε περίπτωση που η Ελλάδα συνεχίσει να σιωπά!

Ο Ανταποκριτής
Πηγή: Himara.gr

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"