GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Επίσκεψη Αναστασιάδη στο Ισραήλ στις 23 Ιουνίου

Σύμφωνα με ισραηλινή ιστοσελίδα θα συζητηθεί πιθανή συνεργασία με την Ελλάδα και το Ισραήλ, και θέματα που αφορούν τις τουρκικές...



Σύμφωνα με ισραηλινή ιστοσελίδα θα συζητηθεί πιθανή συνεργασία με την Ελλάδα και το Ισραήλ, και θέματα που αφορούν τις τουρκικές παράνομες γεωτρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να επισκεφθεί το Ισραήλ στις 23 Ιουνίου με αντιπροσωπεία Υπουργών, ώστε να συζητήσει θέματα τουρισμού και για τις τουρκικές παράνομες γεωτρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

Σύμφωνα με την ισραηλινή ιστοσελίδα, Ynetnews.com στο Ισραήλ ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και η αντιπροσωπεία του θα συζητήσουν τις τουριστικές σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες και πιθανή συνεργασία με την Ελλάδα και το Ισραήλ, και θέματα που αφορούν τις τουρκικές παράνομες γεωτρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

Αναφέρεται επίσης ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να επισκεφθεί το Ισραήλ στις 16 Ιουνίου για να συζητήσει την επανέναρξη των πτήσεων ανάμεσα στις δύο χώρες. 
Όπως αναφέρεται, αυτό θα είναι το πρώτο ταξίδι του Πρωθυπουργού της Ελλάδας από την έναρξη της πανδημίας.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"