GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ξέσπασε για πρώτη φορά ο ιδρυτής του "Χαμόγελου του Παιδιού", Κώστας Γιαννόπουλος για αρπαγή – ασέλγεια σε 10χρονη: «Η οικογένεια γνώριζε»

Μία τρομακτική διάσταση στην υπόθεση δίνει ο ιδρυτής του «Χαμόγελο του Παιδιού» Ξέσπασε για πρώτη φορά, μιλώντας για την υπό...



Μία τρομακτική διάσταση στην υπόθεση δίνει ο ιδρυτής του «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ξέσπασε για πρώτη φορά, μιλώντας για την υπόθεση απαγωγής της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη, ο ιδρυτής του "Χαμόγελου του Παιδιού", Κώστας Γιαννόπουλος. 
Όπως ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, η οικογένεια του παιδιού γνώριζε την κατάσταση και το τι συνέβαινε με την 33χρονη γυναίκα που έχει συλληφθεί και κατηγορείται για βιασμό και ασέλγεια στην ανήλικη μαθήτρια.

Ο κ. Γιαννόπουλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Open, τόνισε ότι δεν πρόκειται να ξαναβγεί να μιλήσει για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

"Θα ήθελα να σας πω κάτι σημαντικό και επειδή ο χρόνος είναι πολύτιμος και δεν θέλω να μακρηγορήσω.
Να σας πω ότι είναι η τελευταία μέρα σήμερα που βγαίνω για αυτή την υπόθεση σαν "Χαμόγελο" ή εγώ ή κάποιος άλλος.
Να σας πω ότι όλα αυτά που καταγγέλθηκαν στο "Χαμόγελο" και ενημερώθηκε αμέσως όπως οφείλαμε, η αστυνομία και έγινε μία εξαιρετική δουλειά από την αστυνομία, ξετυλίχθηκε το κουβάρι και φάνηκαν και υπάρχουν κι άλλα που γνωρίζουμε και ακόμα περιμένουμε" είπε μεταξύ άλλων και τόνισε: 
"Υπάρχουν και άλλα πράγματα τα οποία γνωρίζουμε και δεν μπορούμε να πούμε αλλά δεν θέλω να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία".

"Αν δεν ήταν αυτή η κινητοποίηση του κόσμου το παιδί τώρα δεν ξέρω που θα ήταν, δεν ξέρω πως θα κατέληγε", σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του "Χαμόγελου του Παιδιού".

Όταν ο κ. Γιαννόπουλος ρωτήθηκε για το ανήλικο παιδί της κατηγορούμενης, είπε πως είναι ευθύνη των Αρχών, και τότε ήλθε και το ξέσπασμά του.

"Το λέω για ακόμη μία φορά, η οικογένεια γνώριζε τι συνέβαινε και όλο το περιβάλλον αυτό.
Η οικογένεια του παιδιού γνώριζε την κυρία αυτή, γνώριζαν τον παππού.
Γνώριζαν αυτή την παθογενή κατάσταση, όχι αυτό που γινότανε.
Γνώριζαν πράγματα για την κυρία.
Ας το αφήσουμε εκεί, δεν θα πρέπει να πω άλλα", είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο του OPEN από το 8ο λεπτό μέχρι το 12ο.


typosthes.gr

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"