GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Τι είπε ο Τσιόδρας για το αν μεταδίδουν τα κουνούπια τον κορωνοϊό

Οι θάνατοι καταγράφονται με βάση τα ευρωπαϊκά δεδομένα, ανέφερε ο Σωτήρης Τσιόδρας στην καθιερωμένη ενημέρωση και είπε εμφατικά ...



Οι θάνατοι καταγράφονται με βάση τα ευρωπαϊκά δεδομένα, ανέφερε ο Σωτήρης Τσιόδρας στην καθιερωμένη ενημέρωση και είπε εμφατικά «δεν κρύβουμε, δεν υποκαταγράφουμε τους θανάτους».

Απαντώντας σε ερώτηση που είχε να κάνει με την πιθανότητα μετάδοσης του κορωνοϊού μέσω των κουνουπιών, ο κος Τσιόδρας τόνισε ότι ο ιός «δεν μεταδίδεται με το τσίμπημα των κουνουπιών, τουλάχιστον όπως ισχύει με τα μέχρι τώρα δεδομένα από χώρες που υπήρχε κορωνοϊός και κουνούπια».

Επίσης, πρόσθεσε ότι ο καλός αερισμός των χώρων παραμένει σημαντικός και το καλοκαίρι για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού, ενώ μίλησε και για την χρήση της σίτας, πως είναι ένα σημαντικό μέτρο για την αντιμετώπιση μιας άλλης νόσου, εκείνης του ιού του Δυτικού Νείλου.

Θα μπορούσαν να ανακοινωθούν μέτρα καθαρισμού και απολύμανσης των σίτων στα παράθυρα, τόνισε ο κ. Τσιόδρας, προσθέτοντας πως είναι ένα ζήτημα που αξίζει να συζητηθεί και θα εξετασθεί.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"