GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ! Στο πλαίσιο της ενότητας των πατριωτικών δημοκρατικών δυνάμεων, που...


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ!

Στο πλαίσιο της ενότητας των πατριωτικών δημοκρατικών δυνάμεων, που αποτελεί και απαίτηση και ζητούμενο, προς τον κοινό σκοπό της απελευθέρωσης της Πατρίδας μας από τα σύγχρονα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά δεσμά, τα πολιτικά κόμματα Δημοκρατική Αναγέννηση και Ελεύθερη Πατρίδα αποφάσισαν να συνεργαστούν για κοινή κάθοδο στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.
Η απόφαση αυτή βασίζεται στην συμφωνία επί της κοινής Διακήρυξης,των βασικών προταγμάτων, καθώς και  των σχετικών   οργανωτικών δομών συνεργασίας.
Στις δύσκολες στιγμές που βρίσκεται η πατρίδα μας, επιβάλλεται όλοιοι Έλληνες πατριώτες να προκρίνουν την   οδό   της   συνεργασίας   και συνεννόησης.
Η Ελεύθερη Πατρίδα και η Δημοκρατική Αναγέννηση δίνουν σήμερα το παράδειγμα και προτρέπουν όλους τους πατριωτικούς φορείς, καθώς και φυσικά πρόσωπα   που   ανησυχούν   για   το   μέλλον   του τόπου, να πλαισιώσουν την ενωτική αυτή προσπάθεια.

Καλούμε όλες τις πατριωτικές δυνάμεις σε μία ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ! Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ!

Οι εκπρόσωποι των Κομμάτων (αλφαβητικά)
Βασιλειάδης Νικόλαος - Ελεύθερη Πατρίδα
Παντούλας Θεόδωρος -  Δημοκρατική Αναγέννηση. 

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"