GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Συμφωνία των Πρεσπών: 54 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καλούνται στην επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής για απολογία

Συμφωνία των Πρεσπών: 54 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που είχαν ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών όσοι δηλαδή επανεξελέγησαν συμπεριλαμβανομ...



Συμφωνία των Πρεσπών: 54 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που είχαν ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών όσοι δηλαδή επανεξελέγησαν συμπεριλαμβανομένου του Αλέξη Τσίπρα καλούνται στην Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας

Η κλήση εστάλη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ από τον πρόεδρο της Επιτροπής Χαράλαμπο Αθανασίου, μαζί με αντίγραφο της δικογραφίας της μήνυσης για εσχάτη προδοσία που προωθήθηκε στη Βουλή από την Εισαγγελία!


Η διαδικασία δείχνει τυπική, αλλά έχει ενδιαφέρον ότι εισάγεται στην Επιτροπή προς συζήτηση για άρση ασυλίας, αν και θα μπορούσε να τεθεί στο αρχείο.
Και μπορεί ο νόμος να δίνει την δυνατότητα κάθε φορά που μία μήνυση  περιλαμβάνει όνομα πολιτικού να έρχεται στη Βουλή ο φάκελος, αλλά το να κληθούν στην επιτροπή οι βουλευτές και να τεθεί ζήτημα στην ολομέλεια είναι τελείως διαφορετικό.


Και καθώς ο Χαράλαμπος Αθανασίου θεωρείται «Σαμαρικός» προφανώς αναμοχλεύεται επί τη ευκαιρία από τους συγκεκριμένους κύκλους το θέμα των «Μακεδονομάχων» κάτι που όπως εκτιμάται δεν «τσιτώνει» μόνο τα νεύρα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του Μαξίμου καθώς η παρούσα κυβέρνηση έχει αποδεχθεί απόλυτα στην συμφωνία και εργάζεται πάνω στο πλαίσιο.
«Κάποιοι βάζουν τον Μητσοτάκη να απολογείται ξανά στους Μακεδονομάχους που δεν ακύρωσε τη συμφωνία» λέει στο flash.gr πηγή από την κοινοβουλευτική ομάδα της πλειοψηφίας.

Να θυμίσουμε ότι υπέρ της Συμφωνίας είχαν ψηφίσει 153 βουλευτές και συγκεκριμένα εκτός από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και οι Σταύρος Θεοδωράκης, Σπύρος Δανέλλης, Σπύρος Λυκούδης, Γιώργος Μαυρωτάς, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Κατερίνα Παπακώστα και Θανάσης Παπασταθόπουλος.
Αναμένεται ένταση για το θέμα στα τέλη της εβδομάδας.

Πηγή: flash.gr

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"