GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Νίκος Ευαγγελάτος: «Όποιος αρνείται να εμβολιαστεί θα πρέπει να διώκεται ποινικά»

Χτύπησε πάλι ο Νίκος Ευαγγελάτος που πολλοί εδώ και χρόνια τον αποκαλούν και “Εισαγγελάτο”. “Ψευτόμαγκες όσοι δεν θα κά...




Χτύπησε πάλι ο Νίκος Ευαγγελάτος που πολλοί εδώ και χρόνια τον αποκαλούν και “Εισαγγελάτο”.

“Ψευτόμαγκες όσοι δεν θα κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, να κάτσουν σπίτι χωρίς επίδομα των 800 ευρώ.”

Σε ένα άκρως αντιδεοντολογικό ψυχαναγκασμό για ένα πολύ σοβαρό θέμα, όπως είναι αυτό της υγείας, προχώρησε ο Νίκος Ευαγγελάτος απειλώντας μέχρι και με ποινικές διώξεις τους πολίτες που θα αρνηθούν το νέο εμβόλιο που ετοιμάζονται να μας πλασάρουν για τον κορωναϊό…

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA Channel Νίκος Ευαγγελάτος, σαν άλλος εισαγγελέα, αν όχι δικαστής, «καταδίκασε» σε διώξεις όσους αρνηθούν να κάνουν το εμβόλιο για τον κορωναϊό με τον ισχυρισμό ότι «τα εμβόλια ιστορικά έχουν σώσει τόσες ζωές», συγκρίνοντας μεθόδους που ελέγχθηκαν για πολλά χρόνια για να αποδειχτούν αποτελεσματικά, πάντα υπό τον κίνδυνο και την ασάφεια διαφόρων άλλων παρενεργειών, με ένα νέο εμβόλιο,  το οποίο δεν θα έχει περάσει από τις απαραίτητες θεσμοθετημένες χρονικές μελέτες σε σχέση με τις παρενέργειες.

Ο δημοσιογράφος που με την συμπεριφορά του εξέθεσε, εκτός από τον εαυτό του, τόσο το λειτούργημα που υπηρετεί, όσο και το κανάλι του Μαρινάκη λόγω της συμμετοχής του στην καμπάνια των 11 εκατ. ευρώ του «Μένουμε Σπίτι», δεν δίστασε μάλιστα να κόψει και τα 800 ευρώ από τους αντιρρησίες εμβολιασμού στην περίπτωση του κορωναϊού, σκορπίζοντας σάλο στα social media, όπου έφαγε το προβλεπόμενο… στόλισμα για τις θέσεις του.

«Είναι ένα θέμα για το οποίο έχω ασχοληθεί πάρα πολύ και πολύ επιθετικά», είπε αρχικά ο Ευαγγελάτος για το εμβόλιο και πρόσθεσε:
«Αν υπάρχει άνθρωπος να πει ότι δεν θα εμβολιαστεί γιατί είναι στο αντιεμβολιαστικό κίνημα, θα πρέπει  να διωχθεί ποινικά.
Όποιος ξεχνάει τι έχει γίνει με τα εμβόλια δεκαετίες  τώρα και κάνει το μάγκα και τον έξυπνο, και κρατιέμαι για να μην πω άλλα μη τηλεοπτικά επίθετα, αν φτάσει και πει ότι δεν θα κάνω το εμβόλιο για τον κορωναϊό, ΟΚ  να κάτσει σπίτι του κι αυτός και όποιοι άλλοι έχει μαζί του, γιατί δεν  θα τεθεί η κοινωνία στον κίνδυνο της ψευτομαγκιάς κάποιου. 
Αυτοί που θα πάρουν αυτή την απόφαση (να μην κάνουν το εμβόλιο, επειδή όπως του είπε και η φιλοξενούμενή του, δεν θα έχει ελεγχθεί το κατάλληλο διάστημα για τυχόν αρνητικές επιδράσεις), να αναλάβουν και το βάρος της ευθύνης.
Να κάτσουνε σπίτι τους,  να μην περιμένουνε ούτε τα 800 ευρώ, που εμείς ως κοινωνία τους δίνουμε,  είναι η επιλογή τους κι ας βρουν τον τρόπο να την φέρουν εις πέρας.
Δεν αφορά την κοινωνία που λέει «κάνω το εμβόλιο».
Εμβόλιο σημαίνει έγκριση από γιατρούς, έγκριση από επιτροπές, η επιστήμη όλου του πλανήτη αυτή τη στιγμή είναι πάνω στο εμβόλιο.
Αν κάποιος είναι τόσο μάγκας και τόσο έξυπνος να πει «εγώ τους αμφισβητώ» να υποκλιθούμε και να πάρει το δρόμο του, κι αυτός, κι εμείς».

Ας του θυμίσει κάποιος ότι ο δημοσιογράφος δεν είναι ούτε πολιτικός, ούτε εισαγγελέας, ούτε δικαστής, για να απειλεί με τέτοιον τρόπο τον ελεύθερο κόσμο…

Δείτε το βίντεο:


flogasport.gr

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"