GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Απάντηση Κίνας σε Τραμπ για το αν ο κορωνοίός προήλθε από εργαστήριο

Έμμεση απάντηση  από το Υπουργείο Εξωτερικών τις Κίνας σχετικά με τις έρευνες που ανακοίνωσε ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλτ Τραμπ...




Έμμεση απάντηση  από το Υπουργείο Εξωτερικών τις Κίνας σχετικά με τις έρευνες που ανακοίνωσε ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλτ Τραμπ για έρευνα στο κατά πόσο ο κορωνοϊός είναι αποτέλεσμα εργαστηρίου  

Συγκεκριμένα το υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας δήλωσε σήμερα ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δήλωσε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία ότι ο κορωνοϊός που έχει μολύνει περισσότερους από 2 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως δημιουργήθηκε σε εργαστήριο.

Ο εκπρόσωπος του Κινέζικου υπουργείου Zhao Lijian έκανε την παρατήρηση ως απάντηση  σε ερώτηση σχετικά με κατηγορίες ότι ο κορωναϊός προήλθε από εργαστήριο στην κεντρική κινεζική πόλη Wuhan, όπου η επιδημία εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα τέλη του 2019.

Ο Ζάο είπε σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια ημερήσιας ενημέρωσης στο Πεκίνο ότι οι αξιωματούχοι του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας "έχουν πει πολλές φορές ότι δεν υπάρχουν στοιχεία ότι ο νέος κορωναϊός δημιουργήθηκε σε εργαστήριο".

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε την Τετάρτη ότι η κυβέρνησή του προσπαθεί να εξακριβώσει εάν ο κορωνοϊός προήλθε από εργαστήριο στο Γουχάν της Κίνας και ο υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο δήλωσε ότι το Πεκίνο "πρέπει να ξεκαθαρίσει" για όσα γνωρίζουν.

Ο Ζάο δεν μίλησε άμεσα για τα σχόλια του Τραμπ αλλά ουσιαστικά προς αυτή την κατεύθυνση ήταν οι δηλώσεις του.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



sigmalive.com