GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ, το Ισλάμ στην Ελλάδα και οι φασίζουσες πολιτικές νοοτροπίες!

Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελλάδα. Και θα εκδικηθεί για το ξεπούλημα της. Έσσεται ήμαρ! Την Παρασκευή 27 Μαρτίου, μ...





Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελλάδα.
Και θα εκδικηθεί για το ξεπούλημα της.
Έσσεται ήμαρ!
Την Παρασκευή 27 Μαρτίου, με ψήφο και της Ελλάδας, τα Σκόπια έγιναν και επίσημα το 30ο μέλος του ΝΑΤΟ, ως "Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας".

Χάρηκαν ιδιαίτερα, όπως είναι φυσικό, οι Σκοπιανοί, οι Γερμανοί, ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και ο ΓΓ του ΝΑΤΟ, ο οποίος απευθυνόμενος προς τους Σκοπιανούς επισήμους δήλωσε:
«Η ένταξή σας θα φέρει μεγαλύτερη σταθερότητα για τα Δυτικά Βαλκάνια.

Είναι καλό για την περιοχή και για την ευρωατλαντική ασφάλεια».
Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχθηκε αυτή την ένταξη η κυβέρνηση της ΝΔ, δια του Υπουργού Εξωτερικών: "Συγχαίρουμε την Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ ως το 30ο μέλος της Συμμαχίας.

Καλωσορίζουμε τους γείτονές μας στην οικογένεια του ΝΑΤΟ & προσβλέπουμε στην εποικοδομητική μας συνεργασία στο πλαίσιο της Συμμαχίας".
Αλήθεια "συνεργασία" με ποιούς; Αυτούς που δεν τηρούν την καταστροφική για εμάς και λυτρωτική για τους ίδιους Συμφωνία των Πρεσπών, από τότε που την υπέγραψαν; 

Πλήρεις ευτυχίας οι Συριζαίοι καταστροφείς του Ελληνικού Έθνους, οι οποίοι φέρουν την βασική ευθύνη της υπογραφής της γνωστής  Συμφωνίας στις 17 Ιουνίου 2018, λοιδόρησαν την ΝΔ για αυτά τα συγχαρητήριά της.  

Οι Συριζαίοι δεν μας εκπλήσσουν για την συμπεριφορά τους καθόσον είναι κατά γένος απόγονοι των προδοτών του ΚΚΕ που ποτέ δεν θεώρησε την Μακεδονία Ελληνική και πολιτικοί απόγονοι των κομιτατζήδων της εποχής του Μακεδονικού αγώνα.

Μας εκπλήσσουν όμως οι ΝΔκράτες για την στάση τους, αν και για όσους γνωρίζουν, το Μητσοτακέϊκο (πατήρ, υιός και κόρη) είχε "πουλήσει" το όνομα από 1992 (πατήρ) και 2008 (κόρη) και 2015 (υιός-νυν πρωθυπουργός).
Μπορούμε επιπλέον να καταλογίσουμε στον σημερινό πρωθυπουργό την ασυνέπεια λόγων-πράξεων και την πολιτική ανεντιμότητα καθόσον ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε δηλώσει:
"Η ΝΔ θα καταψηφίσει το πρωτόκολλο ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ"!

Πλέον αυτού με την Ελληνική ψήφο, τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενέκριναν στις 26 Μαρτίου την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Σκόπια και με την Αλβανία.
Και όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι αφενός οι Σκοπιανοί μας "κοροϊδεύουν" με την Συμφωνία και μιλούν παντού για "Δημοκρατία της Μακεδονίας" εντείνοντας τις αλυτρωτικές τους διαθέσεις και αφετέρου οι Αλβανοί ενεργούν πισώπλατα συμμαχώντας με την Τουρκία και παραβιάζοντας κατάφορα τα δικαιώματα της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας στη Β. Ήπειρο.

Τέλος, ενώ ολόκληρη η χώρα είναι σε καραντίνα, λόγω της "πανδημίας" ενός περίεργου κορωναϊού, η κυβέρνηση, με την συμπαράσταση της αντιπολίτευσης, περνάει "στα μουλωχτά" ότι θέλει! 
Έτσι, την παραμονή της επετείου της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας,  νομοθέτησε την δημιουργία 28 δομών παρανόμων μεταναστών-εισβολέων εποίκων οπαδών του Ισλάμ στην ενδοχώρα και κυρίως στη Μακεδονία μας.

Επιπλέον, έδωσε 13.5 εκ. ευρώ κρατική επιχορήγηση στα κόμματα, 11 εκ. ευρώ στα ΜΜΕ για να δουλεύουν όσο γίνεται πιο καλά ως πλυντήρια εγκεφάλων και 30 εκ. ευρώ σε ιδιωτικές κλινικές για την αντιμετώπιση του κοροναϊού (αντί της επίταξής τους).
Τέλος, συμφώνησε με την ΕΕ να υποδέχεται "πρόσφυγες" από την Λιβύη στην Κρήτη, στα πλαίσια μιας επιχείρησης εφαρμογής εμπάργκο όπλων στη χώρα αυτή! Και προφανώς, έπονται και άλλα…

Όπως είναι πασιφανές, οι ενέργειες των κομμάτων εξουσίας, που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, είναι αποτέλεσμα της φασίζουσας νοοτροπίας που διακατέχει τα κόμματα εξουσίας και τις πολιτικές αυτών!
Για εμάς τους Έλληνες πατριώτες όλοι οι λαθραίοι εισβολείς του Ισλάμ, που δεν προέρχονται από εμπόλεμες ζώνες, επιβάλλεται αρχικά να μεταφερθούν σε δομές που θα γίνουν σε ακατοίκητα νησιά και στη συνέχεια να απελαθούν σταδιακά στις χώρες τους.

Δεν θα πληρώσει η Ελλάδα τις αποφάσεις της Νέας Παγκόσμιας Τάξης για πολτοποίηση των εθνικών ταυτοτήτων και καταστροφή των εθνικών κρατών, ούτε βέβαια την προϊούσα ισλαμοποίηση της Ευρώπης!

Για εμάς δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία πλην της Ελληνικής επαρχίας της Μακεδονίας με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη.
Δεν αναγνωρίζουμε κανένα κράτος με το χαλκευμένο όνομα "Βόρεια Μακεδονία".
Η επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών είναι διάτρητη και ακυρώνεται εύκολα διεθνώς, αρκεί να υπάρξει μια πατριωτική κυβέρνηση που θα το αποφασίσει.
Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελλάδα.
Και θα εκδικηθεί για το ξεπούλημά της.
Έσσεται ήμαρ!

Νικόλαος Ταμουρίδης
Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"