GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Συνελήφθη ιερέας στη Χίο από τις δυνάμεις ασφαλείας!

Ο ιερέας της Παναγίας Ευαγγελίστριας Χίου έκανε τη Θεία Λειτουργία το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου με ανοιχτές τις πόρτες του Ιερού ...




Ο ιερέας της Παναγίας Ευαγγελίστριας Χίου έκανε τη Θεία Λειτουργία το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου με ανοιχτές τις πόρτες του Ιερού Ναού.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του ιερέα Χριστόφορου Γουρλή μετά την ολοκλήρωση της Θείας Λειτουργίας το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου.

Έλληνας ιερέας στην Αυστραλία τοποθετεί εικόνες των Αγίων στα καθίσματα λόγω της απουσίας των πιστών

Ο ιερέας της Παναγίας Ευαγγελίστριας Χίου λειτουργούσε με ανοιχτές τις πόρτες του Ιερού Ναού, κάτι που αντίκειται στις απαγορευτικές διατάξεις εν μέσω κορονοϊού όπως μεταδίδει το Politischios.gr.

Αργότερα μέσα στην ημέρα αναμένεται να παρουσιαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου, όπου εκεί θα αποφασιστεί αν θα του απαγγελθούν κατηγορίες.


Ο ίδιος ιερέας την Μεγάλη Παρασκευή κάλεσε σε αντάρτικο του πιστούς.
«Εγώ θα κάνω αυτό που μου υπαγορεύει η συνείδησή μου ως χριστιανού και ως κληρικού.
Δεν διώχνω κάποιον από την εκκλησία, όταν ο πιστός θέλει από μόνος του και νοιώθει την ανάγκη να έρθει να προσκυνήσει αυτή τη στιγμή», φαίνεται να λέει προς τους αστυνομικούς έξω από τον ιερό ναό της Ευαγγελίστριας, σε βίντεο του "Αλήθεια TV".  

«Τον νόμο της πολιτείας τον εξέφρασαν δυστυχώς άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν καλή σχέση με την εκκλησία, για να μην φθάσω και να πω ότι βάλλουν κατά της εκκλησίας.
Έπρεπε οι άγιοι αρχιερείς να υπερασπιστούν την πίστη μας.
Κάτι που νομίζω δεν το έπραξαν στην συγκεκριμένη περίπτωση και με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού αφήνουν κάποιους να πολεμούν την Εκκλησία».


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"