GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Επίθεση του Ρόμπερτ Κέννεντυ κατά του Μπιλ Γκέιτς

Μύδρους κατά του Μπιλ Γκέιτς εκτόξευσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram ο γιος του δολοφονημένου Ρόμπερτ Κέννε...



Μύδρους κατά του Μπιλ Γκέιτς εκτόξευσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram ο γιος του δολοφονημένου Ρόμπερτ Κέννεντυ και ανιψιός του πρώην Αμερικανού προέδρου και επίσης δολοφονημένου Τζον Κέννεντυ, Ρόμπερτ Κέννεντυ ο νεότερος.
Ο Κέννεντυ κατηγορεί τον ιδιοκτήτη της Microsoft για προσπάθεια δικτατορικού ελέγχου στην παγκόσμια πολιτική υγείας, ενώ αναφέρεται σε περιπτώσεις παρενεργειών εμβολίων από σχετικές χρηματοδοτήσεις του Ιδρύματος Γκέιτς.


Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο Κέννεντυ αναφέρει: 

«Τα εμβόλια, για τον Μπιλ Γκέιτς, είναι μια στρατηγική φιλανθρωπία που τροφοδοτεί τις πολυάριθμες επιχειρήσεις του που σχετίζονται με το εμβόλιο (συμπεριλαμβανομένης της φιλοδοξίας της Microsoft να ελέγχει μια παγκόσμια επιχείρηση ταυτότητας εμβολίου) και να της δώσει δικτατορικό έλεγχο στην παγκόσμια πολιτική υγείας – η ακίδα του εταιρικού νεοϊμπεριαλισμού.

Η εμμονή του Γκέιτς με τα εμβόλια φαίνεται να τροφοδοτείται από μια μεσαιωνική πεποίθηση ότι έχει χειροτονηθεί να σώσει τον κόσμο με την τεχνολογία και μια θεοειδής προθυμία να πειραματιστεί με τη ζωή των μικρότερων ανθρώπων.

Υποσχόμενος να εξαλείψει την πολιομυελίτιδα με 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια, ο Γκέιτς ανέλαβε τον έλεγχο της Εθνικής Συμβουλευτικής Επιτροπής της Ινδίας (NAB) και έδωσε εντολή 50 εμβολίων για πολιομυελίτιδα (μέχρι 5) σε κάθε παιδί πριν την ηλικία των 5.
Ινδοί γιατροί κατηγορούν την εκστρατεία του Γκέιτς για καταστροφικό εμβόλιο πολιομυελίτιδας που παρέλυσε 496.000 παιδιά μεταξύ του 2000 και του 2017.
Το 2017, η ινδική κυβέρνηση έστειλε πίσω το σχήμα των εμβολίων του Γκέιτς και εκδίωξε τον Γκέιτς και τους φίλους του από την Επιτροπή.
Τα ποσοστά παράλυσης της πολιομυελίτιδας υποχώρησαν ραγδαία.
Το 2017, η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας παραδέχτηκε διστακτικά ότι η παγκόσμια έκρηξη της πολιομυελίτιδας είναι κυρίως στέλεχος του εμβολίου, που σημαίνει ότι προέρχεται από το Πρόγραμμα Εμβολίων του Γκέιτς.
Οι πιο τρομακτικές επιδημίες στο Κονγκό, τις Φιλιππίνες και το Αφγανιστάν συνδέονται όλα με τα εμβόλια του Γκέιτς.
Μέχρι το 2018, τα 3/4 των παγκόσμιων περιπτώσεων πολιομυελίτιδας προέρχονταν από τα εμβόλια του Γκέιτς.

Το 2014, το Ίδρυμα Γκέιτς χρηματοδότησε δοκιμές πειραματικών εμβολίων HPV, που αναπτύχθηκαν από την GSK και τη Merck, σε 23.000 νεαρά κορίτσια σε απομακρυσμένες ινδικές επαρχίες.
Περίπου 1.200 υπέστησαν σοβαρές παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένων αυτοάνοσων και διαταραχών γονιμότητας.
Επτά πέθαναν.
Οι ινδικές κυβερνητικές έρευνες χρέωναν ότι οι ερευνητές που χρηματοδοτούνται από τον Γκέιτς διεπράχθησαν διάχυτες ηθικές παραβιάσεις: πιέζοντας τα ευάλωτα κορίτσια του χωριού στη δίκη, εκφοβίζοντας τους γονείς, σφυρηλατώντας τα έντυπα συγκατάθεσης και αρνείται την ιατρική περίθαλψη στα τραυματισμένα κορίτσια.
Η υπόθεση βρίσκεται τώρα στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας.

Το 2010, το Ίδρυμα Γκέιτς χρηματοδότησε μια δοκιμή εμβολίου πειραματικής ελονοσίας της GSK, σκοτώνοντας 151 αφρικανικά βρέφη και προκαλώντας σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως παράλυση, κατάσχεση και εμπύρετους σπασμούς σε 1.048 από τα 5.049 παιδιά».

Ο Κέννεντυ είναι πρόεδρος και Ιδρυτής της Παιδικής Αμυντικής Υγείας, μιας ΜΚΟ με εκστρατείες κατά διαφόρων προγραμμάτων δημόσιας υγείας, όπως ο εμβολιασμός και η φθορίωση του πόσιμου νερού.



ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"